Μια προεκλογική αντιπαράθεση εκτός τόπου και χρόνου

“Ο «αυτοφωράκιας, ο «χαρούμενος», ο «ψευτράκος», ο «Κένταυρος» και άλλα «χαριτωμένα» ανταλλάσουν μεταξύ τους Α. Τσίπρας και Ε. Μεϊμαράκης, σε μια πολιτική αντιμαχία τύπου καφενείου ή πειραγμάτων σε σχολικές αίθουσες.



Μια προεκλογική αντιπαράθεση εκτός τόπου και χρόνου, τη στιγμή που η ελληνική οικονομία και οι παραγωγικές τάξεις βιώνουν μια πρωτοφανή καταστροφή και ενώ μέσα στους επόμενους μήνες οι συνέπειες προβλέπονται δραματικές για τους πολίτες της χώρας, όταν ο λογαριασμός από το μνημόνιο Τσίπρα φθάσει στο σπίτι του καθενός. Καμιά κουβέντα για το τι θα κάνουν τα κόμματα τους για να αντιμετωπίσουν την αναμενόμενη «καταιγίδα» του χειμώνα, καμιά σοβαρή συζήτηση για το πώς θα σχηματιστεί μια σταθερή κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας και θα αποφευχθεί ένας νέος κίνδυνος Grexit, που δυστυχώς ακόμη παραμονεύει στη γωνία.

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ διεξάγουν μια προεκλογική διαμάχη βγαλμένη από την «ντουλάπα με τους σκελετούς» του παρελθόντος, πασπαλισμένη με επικοινωνιακού τύπου «εξυπνάδες» και χαριτομενιές.”



Δημοφιλείς αναρτήσεις