Το μακρόπνοο κυβερνητικό πλάνο του ... πόσα τους λείπουν

“Δεν υπάρχει το παραμικρό σχέδιο. Είναι τσακωμένοι με την αλήθεια. Τα παραμύθια και οι χάντρες για τους ιθαγενείς δεν έχουν τελειωμό. Δεν ενδιαφέρονται για προσέλκυση επενδύσεων. Δεν υπάρχει καμία λογική. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. Δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Το μόνο που κοιτάζουν είναι το... πόσα τους λείπουν.



Πόσα χρειάζονται για να ΜΗΝ αναδιαμορφώσουν ριζικά το Κράτος και να ΜΗΝ χτυπήσουν τις αιτίες τις χρεοκοπίας και σκοπεύουν να τα πάρουν ανεξαρτήτως των επιπτώσεων αλλά κάνουν λάθος και σε αυτό όπως σε όλα τα υπόλοιπα.

Φέρνεις έναν προυπολογισμό τιγκαρισμένο στους φόρους με... ελπίδα την προσέλκυση επενδυτών, την ανάπτυξη και την καταπολέμηση της ανεργίας και λες ότι «το πρόγραμμα σου ήδη αποδίδει καρπούς»...

ΕΡΤ, επαναπροσλήψεις, επίορκοι, αγωνίστριες καθαρίστριες έχουν αποτελέσει τις προτεραιότητες σου.

Έχεις αναιρέσει τα πάντα.

Ότι και αν είπες αποδείχτηκε λάθος ή δούλεμα.

Μιλάς για προσέλκυση επενδυτών αλλά κάνεις τα πάντα ώστε να φύγουν ακόμα και αυτοί που έχουν παραμείνει.

Μετά από 5 χρόνια μνημόνια το 32% των Δημοσίων συνεχίζει να βγαίνει στη σύνταξη κάτω των 55 ετών και δεν τρέχει τίποτα.

Επιμένεις να ζητάς 1 δις την εβδομάδα σε φόρους τους οποίους μάλιστα αυξάνεις και δεν κλείνεις τις Κωπαίδες και τις άλλες «λίμνες» των αρχικηφήνων.

Το χρεοκοπημένο και γελοίο ελληνικό Δημόσιο διατηρεί το ανώτατο όριο αποδοχών των Δημοσίων στα… 4750 ευρώ.

Οι αποδοχές των ειδικών γραμματέων, διατηρούνται στα 4050 ευρώ και βάζεις νέους φόρους που πλήττουν τους πάντες.

Η Βουλή των Αναξίων έχει 2.000 βιώσιμους νεροκουβαλητές, με διπλές εφαπαξάρες και σκανδαλώδη προνόμια και μιλάς για ανθρωπιστική κρίση.

Μας λείπουν 9 εκ εργαζόμενοι για να γίνει βιώσιμο το ασφαλιστικό και επιτρέπεις σε συγκεκριμένες ομάδες που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις της πλάκας να βγαίνουν στη σύνταξη λίγο μετά το λύκειο ενώ οι συνταξιούχοι του Δημοσίου ετοιμάζονται να ξεπεράσουν τους εν ενεργεία...

Το βαθύ Κράτος νικάει πάντα στις Σοβιετίες.”



Δημοφιλείς αναρτήσεις