Πρώτη φορά ... και τελευταία

“Η χρεοκοπια μιας χωρας δεν ειναι ενα γεγονος αλλα μια διαδικασια που την βιωνουμε εδω και καιρο..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην μεταπολεμικη ιστορια ανακοινωνεται οτι θα πληρωθουν μισθοι και συνταξεις!

.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τιθεται το διλημμα αν θα προηγηθουν οι εσωτερικες η οι εξωτερικες πληρωμες

.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ κυβερνητικα στελεχη παρουσιαζουν τετοια αγνοια για τις συνεπειες μιας χρεοκοπιας

.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ κυβερνηση εχει κατορθωσει να συνασπισει απεναντι της τους παντες

.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ελληνικη κυβερνηση παιζει στα ζαρια το μελλον των επομενων γενιων για χαρη ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ , Δ.Υ,ΚΗΦΗΝΩΝ,ΚΟΠΡΙΤΩΝ,ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΩΝ,ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ,

.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η αριστερα αλλαξε στρατοπεδο υποστηριζοντας τις πιο ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ,ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ,ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΕΣ , ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ...

.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ φανηκε τοσο ξεκαθαρα οτι οι μονες ταξεις που υπαρχουν στην ΚΟΥΒΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

.Οσο ο Κατρουγκαλος θα διοριζει σκουπες ,τοσο πιο πολυ ο ιδιωτης θα φοροδιαφευγει!
.Οσο η Ζωη με την Μακρη θα επανιδρυουν ΕΡΤ και θα συντηρουν καναλια της βουλης ,τοσο η επιχειρηματικοτητα θα θεωρειται ανεκδοτο!
.Οσο οι Σκουρλετηδες θα υμνουν την δημοσιουπαλληλικη παραγκα,τοσο θα εξαφανιζονται οι νουνεχεις!
.Οσο οι τεμπελοπολιτικοι θα χαιδευουν τους τεμπελοσυνδικαΛΗΣΤΕΣ τοσο η κριση και η πενια θα δυναμωνουν!

Η αριστερα των αγωνων των αδικημενων και των κυνηγημενων πεθανε το 1981,οποτε ανετειλε η συνδικαΛΗΣΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,των ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ,ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ!

Την κακεκτυπη αριστερα και τον ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟ τα εξεθρεψε το φαυλο και διεφθαρμενο συστημα της αρπαχτηςκαι η δημοσιο-υπαλληλικη παραγκα .

Οσο ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!”