Θέλετε ρεαλισμό; Θέλετε γενναίες πολιτικές;

“Παράδειγμα γενναίας πολιτικής και ρεαλισμού θα ήταν η αντιμετώπιση του συνταξιοδοτικού που θα πνίξει με άμεσους και έμμεσους τρόπους την οποιαδήποτε προσπάθεια ανάπτυξης, αύξησης απασχόλησης και ανάκαμψης ακόμα και στην περίπτωση που θα αποφασίζαμε να πάψουμε να είμαστε το πιο ανεπτυγμένο Κράτος σε όλη… την Αφρική.



Παράδειγμα ρεαλισμού θα ήταν, ας πούμε, η επιβολή πλαφόν για το σύνολο των συντάξιμων αποδοχών, ώστε αυτές να μην ξεπερνούν τα 2.000 ευρώ, επιεικώς, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση εξοικονομώντας έτσι το σύνολο σχεδόν των εσόδων από τον ΕΝΦΙΑ, τον οποίο ΤΟΤΕ θα μπορούσες να πεις ότι θέλεις να καταργήσεις ή έστω το μεγαλύτερο μέρος αυτού και όχι να μετονομάσεις, δίνοντας ανάσα στα φτωχότερα στρώματα που ισχυρίζεσαι υποκριτικά πως θέλεις να βοηθήσεις γιατί υπάρχει… ανθρωπιστική κρίση.

Οι μελέτες και οι εκθέσεις για το ετοιμόρροπο σύστημα που θα απαιτεί σε λίγο το 1 στα 4 ευρώ του ΑΕΠ, έχουν γίνει εδώ και χρόνια και παραμένουν στα συρτάρια παρόλο που δεν θα έθιγαν κανένα από τους χαμηλοσυνταξιούχους και η απώλεια των… πόρων στην πραγματική οικονομία που τρέφεται με συντάξεις και μισθούς Δημοσίων Υπαλλήλων στην Μπανανία, θα αντισταθμιζόταν από την φορολογική αποφόρτιση των εισοδημάτων.

Γιατί παραμένουν στα συρτάρια;;;

Επειδή θίγουν συγκεκριμένες προνομιούχες ομάδες ευγενών ταμείων, ΔΕΚΟτζήδων, Δημοσίων Υπαλλήλων, Δικαστικών, ΔΕΗτζήδων και διαφόρων επαγγελματικών ομάδων που επικαλούμενοι «δικαιώματα» και «κεκτημένα» απολαμβάνουν τρόπους υπολογισμού, ποσοστά αναπλήρωσης και προνόμια που τους δόθηκαν με χαριστικές διατάξεις, προκλητικά ανεύθυνα σε μία αγαστή συνεργασία με το μουχλιασμένο Κράτος, το οποίο ελέγχουν συντεχνιακά. Κανείς δεν τα βάζει με την ΠΕΛΑΤΕΙΑ του…

Όσο για την συνταγματικότητα του μέτρου, την μεγαλύτερη υποκρισία όλων, αντισυνταγματικό είναι το ότι σε αντίθεση με όλες, ΜΑ ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες κουτές δυτικές χώρες που δεν… ξέρουν, φτιάξαμε και εφαρμόζουμε ένα σύστημα χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ στα ποσοστά αναπλήρωσης, κατακερματισμένο, διαχωρίζοντας τους πολίτες σε προνομιούχους και… μ@λ@κες (με συγχωρείτε, είναι η καταλληλότερη λέξη).

Μην κάνετε συγκρίσεις που απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα. Μην μιλάτε για ρεαλισμό στην Χώρα των Ψευδαισθήσεων. Η χώρα είναι εκτός πραγματικότητας και η παροχολογία, ο λαικισμός και ο δημοσιουπαλληλισμός κυριαρχεί. Η κατάρρευση του Τέρατος θα κάνει πάταγο. Η πραγματικότητα είναι εχθρός μας. Ο Κρατισμός είναι αδερφός μας. Οι παροχές είναι το μέλλον μας. Έχουμε αποφασίσει να λεηλατήσουμε το μέλλον και τις επόμενες γενιές, χωρίς την «βοήθεια» των εταίρων.

Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.

Δεν υπάρχει κανένας ρεαλισμός στην χώρα όπου οι πολιτικοί-νάνοι βουτηγμένοι στον ΚΡΑΤΙΣΜΟ αντί να ΠΑΤΑΞΟΥΝ τις παθογένειες της ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, αντί να πατάξουν την γραφειοκρατία, την πολυνομία, την διαπλοκή και την σπατάλη, αποφασίζουν πάντοτε, να χαιδεύουν τα αυτιά των ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ, των ΑΓΑΜΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ και των ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ προτείνοντας «ισοδύναμα» της πλάκας αντί μεταρρυθμίσεων μόνο και μόνο για να προστατέψουν την ΠΕΛΑΤΕΙΑ τους και να διατηρήσουν τις καρέκλες τους.”




Δημοφιλείς αναρτήσεις