Μπήκαν για τα καλά στον ρυθμό των νταουλιών οι αγορές

“Cairo, here we come! Με μια χορευτική φιγούρα απίστευτης ομορφιάς, υπό τους ήχους του νταουλιού του Αλέξη, οι αγορές μας έδωσαν φοβερή ώθηση.



Με το spread στα 1.273 ξεπεράσαμε με τη μία Βραζιλία και Κένυα.

Δεν ξέρω αν τελικά καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την Αίγυπτο και την Ουγκάντα - το τελευταίο δύσκολο - για το χρυσό. Για την ώρα παίρνουμε το χάλκινο.

Από την έβδομη θέση στην παγκόσμια κατάταξη προεκλογικά, θέση στο βάθρο είναι μεγάλη επιτυχία.

Το χρυσούλι μου το διετές ομολογιάκι, σκίζει επίσης. Σχεδόν 27% έφτασε! Το ελληνικό χρέος, ως επενδυτική ευκαιρία, μόνον έναντι της Βενεζουέλας υστερεί.

Προκύπτει πως ο Γιάνης ουάου Βαρουφάκης θα έχει συναντήσεις στις ΗΠΑ με λίγους παίκτες-κλειδιά και τον Lee Buchheit της νομικής εταιρείας Gottlieb.

Ο κολλητός μας ο Lee είναι αυτός που σχεδίασε το νομικό σχήμα του PSI. Προσελήφθη τον Ιούνιο 2011, επιβληθείς στην ελληνική κυβέρνηση από το ΔΝΤ. Ο ίδιος και η εταιρεία θεωρούνται γκουρού των χρεοκοπιών.

Θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα με την κα Κωνσταντοπούλου, δεδομένου πως ο Κορρέα στον Ισημερινό τους εξεδίωξε ως μαριονέττες του ΔΝΤ και των funds πριν κάνει το Colpo Grosso. Θα ρωτήσει η Ζωή τον Τουσαίν, κι αυτός θα τα πει χαρτί και καλαμάρι. Αν δεν κάνω λάθος, οι αμοιβές των συγκεκριμένων νομικών - υπερογκωδώς υπέρογκες - έχουν χαρακτηρισθεί Επονείδιστο Χρέος, από τον γλύκα τον Τροτσκιστή.

Χωρίς πλάκα. Επειδή ο Γιάνης ψάχνει να βρει μαλιά για να πιαστεί και έχει αποδείξει πως δεν σκαμπάζει από διαπραγμάτευση, ο δε Lee έχει αποδείξει ότι είναι μανούλα να πουλάει άμμο στη Σαχάρα, καλό θα ήταν στη συνάντηση να είναι και κάνας νομικός από μεριάς μας. Όχι Lazard και τέτοια. Μιας μέρας fee νομικού συμβούλου, μπορεί να μας σώσει πολλά τρις (δραχμές).



Δημοφιλείς αναρτήσεις