Tothepoint: Με ΣΥΡΙΖΑ θα μας αντιμετωπίσουν χειρότερα


“Ενδιαφέρον παρουσιάζει, με βάση την έρευνα της εταιρείας «Tothepoint» που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της «εφημερίδας "Μακεδονία"» το διήμερο 15 και 16 Δεκεμβρίου, η γνώμη των πολιτών για τη στάση που θα επιδείξουν οι εταίροι μας απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει από τις κάλπες.




Ειδικότερα, σε περίπτωση που σχηματιστεί κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες (47,3%) θεωρούν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μας αντιμετωπίσει χειρότερα.
Τρεις στους δέκα (29,3%) πιστεύουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα έχει παρόμοια αντιμετώπιση με τη σημερινή και μόλις ένας στους δέκα (10,3%) πιστεύει ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα τύχει ευνοϊκότερης αντιμετώπισης.
Όσον αφορά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ το 31,3% πιστεύει ότι οι εταίροι μας θα δουν με καλύτερο μάτι μια κυβέρνηση του κόμματός τους, 21,3% αναμένουν χειρότερη συμπεριφορά από την ΕΕ και το 34,8% αναμένει παρόμοια μεταχείριση όπως και προς τη σημερινή κυβέρνηση.
Στην περίπτωση που η επόμενη κυβέρνηση θα σχηματιστεί με κορμό τη ΝΔ, περισσότεροι από τους μισούς (54,6%) πιστεύουν ότι η στάση των εταίρων μας θα παραμείνει ως έχει (αυτό πιστεύει και το 63% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ), 20,1% θεωρεί ότι η συμπεριφορά της ΕΕ θα είναι χειρότερη (και το 29,6% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ), ενώ το 19,6% πιστεύει ότι η στάση των εταίρων μας θα βελτιωθεί ...”




Μην χάσετε για κανένα λόγο ... αξίζουν τον κόπο


Δημοφιλείς αναρτήσεις