Δεν θα ωριμασουμε ποτε κουφαλα Ελβετέ

“Μ αρεσει που ζω στην Ελλαδα των ανωριμων Ελληνων και ουτε απ εξω δεν θελω να περασω πλεον απο την Ελβετια των ωριμων Ελβετων.
Οι Ελληνες ειναι σαν τα μικρα παιδια που ζητουν λεφτα απ τους γονεις τους νομιζοντας οτι αυτοι εχουν "κοπτηριο" οπως ελεγε η μαμα μου.
Δεν τους νοιαζει απο που και πως, δεν ξερουν πως βγαινουν τα λεφτα, Πιστευουν παντα οτι "λεφτα υπαρχουν" κι οταν δεν τους δινουν το κανουν απο κακια κι οχι επειδη δεν εχουν.




Οι Ελβετοι πριν απο δεκα μερες ειπαν "οχι" στη δημοψηφισμα για καθιερωση κατωτατου μισθου 3,260 ευρω.
Αυτοι ξερουν πως βγαινουν τα λεφτα και ξερουν οτι την φαινομενικη ευημερια που θα τους φερει ενας κατωτερος μισθος αυτης της ταξης μακροπροθεσμα θα την πληρωσουν ακριβα.
Γι αυτο ειπαν "οχι".
Μακροπροθεσμα; αγνωστη λεξη στην Ελλαδα.
Για τους Ελληνες αυτα ειναι ακατανοητα αφου αυτοι το μονο που ξερουν και καταλαβαινουν ειναι το "εδω και τωρα", "τωρα που γυριζει" και το " ο τι φαμε, ο τι πιουμε κι ο τι αρπαξει ο κωλος μας".
Αν αυριο βγει καποιος και υποσχεθει 5.000 ευρω κατωτατο μισθο και 1 εκατομμυριο θεσεις εργασιας στο δημοσιο θα τον ψηφισουν ολοι. Δεν τους ενδιαφερει απο που και πως.
Οι εβραιομασωνοι που κυβερνουν αλλωστε, ειναι γνωστο οτι εχουν λεφτα. Ο Βαρδινογιαννης και ο Λατσης πως βγαζουν τοσα; αυτοι που τα βρισκουν; γιατι οχι κι εγω; Ελλαδα, παιδικη χαρα... λατρευω.”






Δημοφιλείς αναρτήσεις