Ο Μινχάουζεν της πολιτικής…

“«Αν δεν λύσουμε το ασφαλιστικό θα το βρουν μπροστά τους οι επόμενες γενιές» είπε ...

ο άνθρωπος που, μέχρι προχθές, ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ την 13η σύνταξη ...



Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, αναζητά την συναίνεση από τους «προσκυνημένους δοσίλογους», τους «γενοκτόνους» που υπέγραφαν… μνημόνια με την τρόικα για να εφαρμόσει τώρα... την «συμφωνία με τους θεσμούς»…

Συναίνεση για να διασφαλίσει δήθεν την βιωσιμότητα ενός ασφαλιστικού που του λείπουν περίπου… 9 εκ εργαζόμενοι για να γίνει βιώσιμο, με τους συνταξιούχους του Δημοσίου να ξεπερνούν τους εν ενεργεία αλλά και να εξακολουθούν να βγαίνουν στη σύνταξη ακόμα και τώρα, μετά από 5 χρόνια μνημόνια, κάτω των 55 ετών, με ένα άνοιγμα στο 4% του ΑΕΠ, με περιορισμό ή και κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης, σε μία χώρα που υπολογίζεται ότι το 2050 το 33% του πληθυσμού θα είναι άνω των 65, μία χώρα που οι ηλικιωμένοι υπερτερούν πλέον των παιδιών κατά 550.000 άτομα, χώρα με τους χειρότερους δείκτες γονιμότητας στον κόσμο.. ΧΩΡΙΣ να περικόψει τις συντάξεις, γιατί αυτή είναι, λέει,κόκκινη γραμμή!!!

Πάμε για μεγάλη νίκη της Δημοκρατίας του Σανού...

Η απέλπιδα προσπάθεια Τσίπρα για εξεύρεση κάποιου στηρίγματος τώρα που το 153 είναι ένα εύθραυστο νούμερο ενόψει της μάχης με την πραγματικότητα που δήθεν αγνοούσε ο Μινχάουζεν της πολιτικής… ”

Ξανά:
Η κυβέρνηση αυτή θα πέσει με την μορφή του κατεπείγοντος




Δημοφιλείς αναρτήσεις