Μία κυβέρνηση που επιτυγχάνει μόνο ... στο να αποτύχει

“Μία τραγική κυβέρνηση και ένας ανεκδιήγητος πρωθυπουργός που προσποιείται τον κοιμώμενο. Κατάντια πολιτική, ανθρώπων που σαφώς δεν μπορούν ή ίσως… δεν θέλουν, αλλά σίγουρα, δεν πρόκειται να δώσουν λύσεις.



Πολιτική χρεοκοπία που εν μέρει δικαιολογεί τον λόγο που κυριαρχεί στην πολιτική σκηνή της χώρας ο Μινχάουζεν της πολιτικής.

Επικοινωνιακά κομματικά τρικ, πάντα εις βάρος… όλων. Ακόμα και αν υπήρχε πλήρης διαγραφή της πραγματικότητας, αυτοί οι παντελώς ακατάλληλοι άνθρωποι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να επαναφέρουν τη χώρα σε κατάσταση χρεοκοπίας σε χρόνο ρεκόρ.

Μία θλιβερή συνέχεια της πασοκοπληξίας αφού κυριαρχεί ένα πρόσωπο που στην Ελλάδα μιλάει σαν τον Ανδρέα και στο εξωτερικό σαν τον… Σημίτη. Η πασοκοπληξία σε όλο το μεγαλείο της και ένα εκλογικό σώμα έρμαιο στις ορέξεις λαικιστών, καρεκλοκένταυρων, ιδεοληπτικών, αλαζόνων, επηρμένων, ακατάλληλων για οτιδήποτε πολιτικών.

Είναι γεγονός ότι στην πολιτική σκηνή της χώρας κυριαρχεί εδώ και καιρό ο Τσίπρας. Είναι γεγονός ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι έχασαν εύκολα και ότι εξαφάνισε επίσης εύκολα και την εσωκομματική του αντιπολίτευση.

Είναι όμως επίσης γεγονός ότι είναι απελπιστικά ΛΙΓΟΣ σε γνώσεις, είναι γνήσιο τέκνο της αριστερής ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, απεδείχθη εξαιρετικά ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ στην επιλογή συνεργατών, έκανε λάθος σε ΟΛΟΥΣ τους υπολογισμούς του, η διαπραγματευτική του τακτική ήταν ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, με αποτέλεσμα να ζημιώσει την οικονομία και αυτό είναι κάτι που κατά βάθος το ξέρουν όλοι.

Το ότι κυριαρχεί ένας πολιτικός με αυτά τα προσόντα είναι η απόδειξη της συνολικής παρακμής του πολιτικού κόσμου, της πολιτικής ένδειας της χώρας αλλά και της ευκολίας με την οποία το εκλογικό σώμα ακούει και στρέφεται σε εύκολες λύσεις ψάχνοντας εν τέλει τον μεσσία που θα τον λυτρώσει από τα βάσανα του χωρίς να αλλάξει όμως αυτά που ίσως να τον θίξουν. Έχω την αίσθηση πως το εκλογικό σώμα, δυστυχώς, κατά βάθος ψάχνει τον ΝΕΟ Ανδρέα, εκείνον που ταυτόχρονα κατηγορεί για την πορεία της χώρας. Δείχνει την απέχθεια του απέναντι στους υπόλοιπους με μία τιμωρητική διάθεση για την… ΠΑΣΟΚοπληξία κρατώντας όμως με αυτόν τον τρόπο το ΠΑΣΟΚ… εδώ.

Το ΠΑΣΟΚ αναγεννήθηκε.

Βρυκολάκιασε.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν υπήρξε έστω ένα λεπτό που να είχε πεθάνει η πασοκοπληξία στην χώρα αυτή.

Μία χώρα ακολουθεί πιστά εδώ και καιρό ένα συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο το οποίο δεν διαθέτει κανένα όραμα, καμία πίστη σε μεταρρυθμίσεις, καμία γνώση για το πώς θα μεταμορφώσει την χώρα του σε μία σύγχρονη χώρα, καμία αντίληψη για το τι χρειάζεται για τον εκσυγχρονισμό του ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ αυτού ΚΡΑΤΟΥΣ, την απελευθέρωση και την δημιουργία μίας εξωστρεφούς οικονομίας. Δεν είναι άξια της μοίρας της;;;

Το πολιτικό κεφάλαιο Τσίπρας, όμως, που στηρίχθηκε 101% σε έωλες υποσχέσεις, έχοντας σαν αποτέλεσμα την μνημειώδη, την επική αυτή ανακολουθία σβήνει.

Το σβήνει η πραγματικότητα.”




Δημοφιλείς αναρτήσεις