Διαπραγματευση αλά ... ΣΥΡΙΖΑ

“Την Τεταρτη θα εχουν τελειωσει οι διαπραγματευσεις με την Τροικα. Την Παρασκευή θα έχουμε υπογραψει με την Τρόικα. Το Σάββατο 100% θα έχουμε υπογράψει με την Τρόικα”.

Σήμερα είναι Κυριακή. Καμιά υπογραφή.



“Εφικτό”

Ο κ. Σταθάκης και σύσσωμο το ΚΥΣΟΙΠ υπό τον μεγάλο τιμονιέρη κ. Τσίπρα, μας είπαν περιχαρείς την Τετάρτη το βράδυ πως "είναι εφικτή η συμφωνία μέχρι το Σάββατο". Το δε Euro Working Group ανέμενε να συνεδριάσει την Κυριακή. Σήμερα είναι Κυριακή, το μεσημέρι θα ξαναρχίσουν, λέει, οι διαπραγματεύσεις.

Επί τέλους, η εθνικοσοσιαλιστική κυβέρνηση λέει την αλήθεια στο λαό. "Εφικτή", δηλαδή εάν συμβούν μια σειρά πράγματα, εάν συμφωνήσουν σε μια σειρά επί μέρους ζητημάτων, θα υπάρχει συμφωνία. Ειδικά ο κ. Σταθάκης, έχει αλλάξει τροπάρι. Από τη βεβαιότητα της συμφωνία κάθε τρεις και λίγο της άνοιξης - που οδήγησε στην καταστροφή - το γύρισε στο "εφικτή".

Η συμφωνία ήταν "εφικτή" και πριν ένα μήνα, και την Τετάρτη των ανακοινώσεων - θα είναι και το Πάσχα.

Ο νόμος του Murphy είναι αμείλικτος. Τα γεγονότα του Παρισιού, σε συνδυασμό με την ες αεί εφικτή συμφωνία, κάνει τους ιδιώτες επενδυτές - τα funds ντε που θα στηρίξουν τον μετασχηματισμό σε περονική δημοκρατία - να είναι μαζεμένοι. Η βόλτα στο πάρκο των ανοικτών βιβλίων εγγραφών στις ανακεφαλαιοποιήσεις, γίνεται σύρσιμο στη λάσπη στο δρόμο με τις λεύκες. Το ρεπορτάζ θέλει τα βιβλία εγγραφών να παραμένουν ανοικτά όλη την επόμενη εβδομάδα!

Ειδικά για την τράπεζα με τις μεγαλύτερες κεφαλαιακές ανάγκες που έσπευσε (σωστά), ο διήμερος περίπατος που θα τελείωνε την 6/11, ενδέχεται να γίνει η κόλαση μέχρι 20/11.

Αντίστοιχα για τις άλλες τράπεζες.

Αυτό σημαίνει πως τα πάντα είναι στον αέρα.

Ακόμη και η ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης εντός του 2015.

Εάν δε επιτευχθεί, θα γίνει σε τόσο χαμηλές τιμές που θα προκαλούν θυμηδία.

Για να επανέλθουμε στη γραμματική και την ακριβολογία στη χρήση λέξεων της πλούσιας γλώσσας μας:

είναι εφικτή η διακυβέρνηση της χώρας από μη ηλιθίους.

“Εφικτό” - συνέχεια

Πιστός ακριβολόγος, μετά την αναβολή του EWG για την Τρίτη, λέω: είναι εφικτό να συμφωνήσει η εθνικοσοσιαλιστική κυβέρνησή μας με την τρόικα (η Ντέλια μετέχει παράτυπα μιας και το ΔΝΤ δεν πληρώνει) μέχρι την Τρίτη.

Ακριβολογών συνεχίζω: είναι εφικτό το κούρεμα καταθέσεων να μην ξεκινήσει από €2.000 και να είναι μικρότερο του 37%.

Ακριβολογών πάω παραπέρα: είναι εφικτό να προστατευθούν από δημοκράτες πρώην γερμανοτσολιάδες τα κυβερνητικά στελέχη (της σημερινής κυβέρνησης) από τον όχλο των φασιστών και κοψοχέρηδων ΣΥΡΙΖΑίων.

Η λέξη "εφικτό" σημαίνει πως κάτι μπορεί να επιτευχθεί εάν συντρέξουν κάποιες προϋποθέσεις.

Για τα παραπάνω "εφικτά" προϋπόθεση είναι να κάνουν κάτι και τα κυβερνητικά στελέχη.

Αλλιώς, το "εφικτό" θα παραμείνει εφικτό για κάποια άλλη ζωή.



Δημοφιλείς αναρτήσεις