Περιμένουμε έτσι να έρθει η… ανάπτυξη;;;

“Τι ακριβώς περιμένουμε;;;

10 ή και περισσότερα χρόνια χρειάζονται ώστε να αποκτήσουν οι επενδυτές τις απαιτούμενες άδειες από το Τέρας Της Ελληνικής Γραφειοκρατίας.



11 Υπουργεία εμπλέκονται στην αδειοδότηση επιχειρήσεων (Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Οικονομικών, Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Πολιτισμού, Ναυτιλίας, Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Τουρισμού και Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής)

2,5 χρόνια χρειάστηκε η Coca-Cola HBC για να πάρει στα χέρια της τις άδειες από το ΥΠΕΚΑ και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο πριν τελικά... αποχωρήσει από την επένδυση που σχεδίαζε.

Οι αερολογίες, τα καθρεφτάκια και οι χάντρες για ιθαγενείς πάνε σύννεφο και οι προτεραιότητες είναι... άλλες.

Οι προτεραιότητες σε αυτή τη χώρα είναι η ΕΡΤ, η ΓΕΝΟΠ, οι καφέδες της ΔΕΗ, τα βουλευτικά αυτοκίνητα και ένα σωρό ακόμα πράγματα που καταδεικνύουν τους λόγους της ολοκληρωτικής και πολυεπίπεδης χρεοκοπίας μας…

Μερικά πράγματα προφανώς, δεν απασχολούν και δεν απασχόλησαν ΠΟΤΕ ειλικρινά, κανέναν πολιτικό ογκόλιθο από αυτούς που διαθέτουμε ή μάλλον από αυτούς που ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να διαθέτουμε.

ΑΝ σε νοιάζει, ΑΝ θέλεις, ΑΝ ξέρεις, ΑΝ δεν είσαι κολλημένος σε ιδεοληψίες, ΑΝ θες να σοβαρευτείς, ΑΝ θες να πάψεις να είσαι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΣΟΒΑΡΟΣ και ΑΝ θες να βελτιώσεις την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και των επιχειρήσεων πρέπει να πατάξεις αμείλικτα και άμεσα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ που σε έφεραν ως εδώ.

ΟΛΕΣ!

Ως πότε θα ασχολούνται ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ με τους πελάτες τους, με τις καθαρίστριες, τα καφεδάκια της ΔΕΗ, την ΕΡΤ, τους συνταξιούχους ετών 17 και τις άγαμες προσβλέποντας στην ανάπτυξη μέσω Κρατικών παροχών;;;

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;;;”



Δημοφιλείς αναρτήσεις