Εθνική: Τίτλοι τέλους για την συμμετοχή στην Finansbank

“Το σύνολο της συμμετοχής της στην θυγατρική της τράπεζα στην Τουρκία, της Finansbank, αποφάσισε να προωθήσει σε πώληση η Εθνική Τράπεζα.



Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι, στο πλαίσιο των οριζoμένων στο κανονιστικό πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης αναφορικά με την προετοιμασία και υποβολή του σχεδίου άντλησης κεφαλαίων και του σχεδίου αναδιάρθρωσης προς τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει τους επενδυτές για την πρόθεσή της να προχωρήσει, υπό την προϋπόθεση λήψης των απαραίτητων εποπτικών και εταιρικών εγκρίσεων, στην πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην Finansbank.

Σχετικά με τις συνεχιζόμενες επαφές της Τράπεζας με τις εποπτικές αρχές και προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η Τράπεζα έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της μία παρουσίαση στην οποία συνοψίζονται οι υποβαλλόμενες δράσεις του σχεδίου άντλησης κεφαλαίων. Η εν λόγω παρουσίαση περιλαμβάνει επίσης την επικαιροποίηση των μεσοπρόθεσμων στόχων της Τράπεζας.”




Δημοφιλείς αναρτήσεις