Πάει το # V ... Τώρα πιά +$#*@! και λίγα είναι

'Ετριξαν τα τζάμια στα γραφεία που συνεδρίαζε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Ν.Δ το απόγευμα της Τρίτης προκειμένου να καταλήξει στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στην εκλογή αρχηγού, όταν εισήλθε οργισμένος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.



« Πάμε να φύγουμε, δεν θα συμμετέχουμε στην γελοιοποίηση της διαδικασίας» είπε απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο του στην ΚΕΦΕ Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Ο μετέχων στην συνεδρίαση διευθυντής του κόμματος Κώστας Τζιμάρας άρχισε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες να διαμαρτύρεται προκαλώντας την έκρηξη και τα...γαλλικά του κ. Μεϊμαράκη.

«Λαμόγιο.... Γ... το μ... της μ... σου» φώναξε στον Τζιμάρα ο Β. Μεϊμαράκης και συνέχισε σε έξαλλη κατάσταση « αρχ..., μ...πανο».

Οταν δε ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος - είναι ούτως ή άλλως κόκκινο πανί - προσπάθησε να παρέμβει ο κ. Μεϊμαράκης τον έκοψε « εσύ τι μιλάς ρε μ@λ@κ@;».

Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία της ανεξέλεγκτης οργής του Β. Μεϊμαράκη είναι η επιλογή της εταιρίας που θα διενεργήσει τις εκλογές για το νέο πρόεδρο.

Η πλευρά του καταλογίζει σε Παπαμιμίκο και Τζιμάρα μεθόδευση και αδιαφανείς διαδικασίες στην επιλογή της εταιρίας αφήνοντας αιχμές και για οικονομικό όφελος και χειραγώγηση της εκλογής.




Δημοφιλείς αναρτήσεις