Θεσσαλονίκη: Ερχονται οι Επενδυτές Χωρίς Σύνορα

Η παρουσίαση του βιβλίου "Επενδυτές Χωρίς Σύνορα" γίνεται απο τον Θανάση Μαυρίδη (διευθυντή του capital.gr), τον Γιάννη Σιάτρα (Οικονομολόγο, εκδότη του βιβλίου) και το συγγραφέα Βασίλη Παζόπουλο, την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, στην αίθουσα ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 2 - 3, του Ξενοδοχείου Hyatt Regency, στις 6:00 μμ. Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια της έκθεσης MONEY SHOW 2015



"Πώς να επενδύετε με ασφάλεια στις αναπτυγμένες αγορές"

Εταιρίες blue chips με τζίρο δισεκατομμυρίων και εταιρίες “μιας δεκάρας”, μόχλευση και μερίσματα, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, παράγωγα και αναδυόμενες αγορές...

Το να προσπαθήσεις να επενδύσεις τις οικονομίες σου στην παγκόσμια χρηματιστηριακή αγορά, φαντάζει για τους περισσότερους σαν μια απόπειρα να κολυμπήσεις σε μια θάλασσα γεμάτη καρχαρίες. Ανά πάσα στιγμή νιώθεις πως θα σε κατασπαράξει κάποιος από τους εμπειρότερους, ικανότερους, ισχυρότερους και καπάτσους που λυμαίνονται την απέραντη αυτή θάλασσα. Μια θάλασσα που είναι σπαρμένη με τόνους ζεστού χρήματος - αρκεί κανείς να γνωρίζει πώς θα το αλιεύσει.

Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο από έναν επενδυτή που τόλμησε να κολυμπήσει με επιτυχία στα βαθιά αυτά νερά. Είναι ένας σύντομος και περιεκτικός οδηγός για τον αρχάριο που θα τολμήσει να κάνει το αυτονόητο – να υπερπηδήσει τα στενά όρια της εγχώριας, προβληματικής οικονομίας και να ανοίξει τα πανιά του σε αγορές που προσφέρουν πραγματικές ευκαιρίες.

Ο αναγνώστης θα μάθει να οριοθετεί ο ίδιος το επενδυτικό του πλάνο, με βάση το μέγεθος του ρίσκου και τις αντοχές του σε μια ενδεχόμενη απώλεια. Θα μάθει να αξιολογεί εταιρίες με αντικειμενικά κριτήρια και όχι σύμφωνα με ψιθύρους και φήμες. Να θέτει βατούς κι όχι ανέφικτους στόχους και να εκτιμά τα δεδομένα με καθαρή ματιά κι όχι με παρωπίδες. Έτσι, θα καταφέρει όχι μόνο να επιβιώσει απέναντι στους “μεγαλοκαρχαρίες” του παγκόσμιου επενδυτικού γίγνεσθαι, αλλά και να αποκτήσει συγκριτικά πλεονεκτήματα απέναντί τους.

Το βιβλίο αυτό είναι ένας πολύτιμος οδηγός για τους επενδυτές εκείνους που θέλουν να “περάσουν στην επίθεση”, οργανώνοντας συστηματικά την άμυνά τους με συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες μεθόδους.

Δείτε τμήματα του βιβλίου, ή αγοράστε το από:

http://www.eurocapital.gr/eshop/category-2/product-16.html




Δημοφιλείς αναρτήσεις