Σαφές μήνυμα από το Βερολίνο: θέλουμε να κλείσει η συμφωνία

“«Υπάρχει ένα πολύ σαφές μήνυμα από το Βερολίνο: θέλουμε να υπάρξει συμφωνία» για το ελληνικό χρέος, σύμφωνα με τον Marcel Fratzscher, πρόεδρο του DIW του Βερολίνου. «Όλα αυτά που η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να κάνει είναι να στείλει τα σωστά μηνύματα, ότι έχει μια σαφή δέσμευση να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις», είπε ο Fratzscher σε συνέντευξη με τον Guy Johnson στην εκπομπή "The Pulse" του Bloomberg Television.”




“Ο Kerry Craig. Strategist της JPMorgan Asset Management Global Market, συζητά τις διαφαινόμενες προθεσμίες για μια συμφωνία της Ελλάδας, τις προοπτικές για τις μετοχές της ΕΕ και την επακόλουθη επενδυτική στρατηγική του. σε συνέντευξη με τον Jonathan Ferro στην τηλεόραση του Bloomberg και στην εκπομπή με τίτλο «On The Move».”


“Η Ελλάδα οδεύει προς συνομιλίες για την εναλλαγή του χρέους της με ομόλογα που συνδέονται με την ανάπτυξη τη στιγμή που ήδη έλαβε περαιτέρω μετρητά διάσωσης αυτό το μήνα, σύμφωνα με την Λένα Komileva, Διευθύνοντα Σύμβουλο και επικεφαλής οικονομολόγο της G Plus Economics Ltd στο Λονδίνο. Μίλησε σε μια συνέντευξη της στην τηλεόραση του Bloomberg και στην εκπομπή με τίτλο «Countdown» με τον Mark Barton και την Caroline Hyde”


“Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης είναι βέβαιος ότι θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους πιστωτές της ευρωζώνης και θα ξεκλειδώσει το υπόλοιπο των 7.2 δις των κεφαλαίων διάσωσης στη λήξη της προθεσμίας της 24ης Απριλίου. Ρεπορτάζ του Jones Hayden στην τηλεόραση του Bloomberg και στην εκπομπή με τίτλο «Countdown».”



Δημοφιλείς αναρτήσεις