Αλέξη τραβα τους την πρίζα τώρα ... Το DExit έρχεται

Όλο απεργία και επεισόδια οι Γερμανοί έσπασαν την Φρανκφούρτη. Τα επεισόδια στην Φρανκφούρτη αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι Γερμανοί δεν έχουν διάθεση να εφαρμόσουν μεταρρυθμισεις και προβαίνουν σε μονομερεις ενέργειες.”



Τα εκτεταμένα επεισόδια που ξέσπασαν στη διαδήλωση εναντίον των πολιτικών λιτότητας κοντά στη νέα έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) την ημέρα των εγκαινίων της είχαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν 14 αστυνομικοί, ενώ οι οργανωτές της κινητοποίησης έκαναν λόγο για 21 διαδηλωτές τραυματίες.

Όλη η Φρανκφούρτη με το ΠΑΣΟΚ. Ξυπνά ο κόσμος

Μια εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι 14 αστυνομικοί τραυματίστηκαν, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, ενώ σημείωσε πως άλλοι 80 αντιμετώπισαν πρόβλημα στα μάτια λόγω των δακρυγόνων.

Αλληλεγγύη στον εξεγερμένο λαό της Γερμανίας. Αυτές είναι οι μέρες του Αλέξη φωνάζουν στην Γερμανία

Η οργάνωση Blockupy, η οποία κάλεσε στη διαδήλωση εναντίον των πολιτικών λιτότητας για την οποία χαρακτηρίζει συνυπεύθυνη την ΕΚΤ, έκανε λόγο στο Twitter για 21 τραυματίες, ιδίως από χτυπήματα αστυνομικών με ρόπαλα, καθώς και τουλάχιστον 107 ανθρώπους που υπέστησαν ερεθισμούς στα μάτια από δακρυγόνα και σπρέι πιπεριού.

Αν έταξε η Μέρκελ προεκλογικα δεν είναι πρόβλημα της Ευρώπης. Ας διωξει τον Σοιμπλε και ας μαζέψει τα τσογλάνια που σπάνε την Φρανκφούρτη.

Η αστυνομία ανέφερε ότι προχώρησε σε 16 συλλήψεις.

Εγώ σε μια Ευρώπη με Γερμανούς να σπάνε περιουσίες του κόσμου και να διαλύουν μια ολόκληρη Φρανκφούρτη δεν θέλω να ζησω. Ή έχουν κράτος η Όχι , ας ξεκινήσουν από την παιδεία τους

Ένας εκπρόσωπος της οργάνωσης Blockupy έκανε λόγο μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου για περίπου 6.000 διαδηλωτές, δηλαδή αρκετά χαμηλότερη από τις εκτιμήσεις περί 10.000 που είχαν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες.

σχολιασμός by: Johanes O'Mayor



Δημοφιλείς αναρτήσεις