Κατασκευάζουμε περισσότερες ειδήσεις απ όσες μπορούμε να χλευάσουμε

❒ «Αφήστε με να τον αγγίξω λίγο» έλεγε μια ηλικιωμένη κυρία.

❒ «Ο γλυκούλης μου, βρέχεται» ακούστηκε να λέει μια άλλη.



❒ «Τον ξέρω χρόνια, ήρθα από την Καλαμάτα για να τον δω να ορκίζεται πρόεδρος» ομολογούσε ένας κύριος γύρω στα 60.

«Οι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί προσπαθούσαν να πλησιάσουν τον κ. Προκόπη ( Όλα Τα Διορίζω ) Παυλόπουλο και να τον χαιρετήσουν από κοντά. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναγνώρισε (!!!) προφανώς κάποιους, και τους χαιρετούσε από μακριά, εγκάρδια και φιλικά, χαμογελώντας. Είναι ενδεικτικό ότι πολίτες είχαν φτάσει από τις 17:00 και ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας εμφανίστηκε για να καταθέσει στεφάνι στις 7 παρά τέταρτο.»

Μάλιστα… Δεν έχω λόγια… Ούτε ο Ρουβάς…

Η κρίση είναι πολυεπίπεδη και πολυδιάστατη για αυτό και είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμη. Αν το όλο θέμα ήταν απλά οικονομικό τα πράγματα θα ήταν απλούστερα. Η χρεοκοπία της χώρας όμως δεν είναι απλά οικονομική. Είναι πρωτίστως πολιτική. Είναι ολοκληρωτική, είναι χρεοκοπία θεσμών και εκτείνεται σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας μας. Δεν υπάρχει απλά ανθρωπιστική κρίση. Δεν υπάρχει απλά οικονομική κρίση. Υπάρχει κρίση ΑΞΙΩΝ και ΙΔΑΝΙΚΩΝ.

Μπορούμε, φυσικά, να μιλάμε για την ολοκληρωτική νίκη του ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ. Χρυσό μετάλλιο και παγκόσμιο ρεκόρ. Άφησε νοκ-άουτ και τα "μνημόνια" και τις "μεταρρυθμίσεις". Η απονομή θα γίνει την ημέρα της… και με τη βούλα… ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ, μαζί με την «ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ».

Δεν αλλάζουμε με τίποτα. Δεν ξυπνάμε με τίποτα. Είμαστε σε κώμα. Προσωπικά, νιώθω ΕΝΟΧΕΣ απέναντι στην επόμενη γενιά. Ετοιμάζω ήδη την «απολογία» μου για το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί, όποιο και αν είναι αυτό και δεν αθωώνω τον εαυτό μου.

Αυτοί όμως οι… ☠⋆☆☃☠☠※☢... που έχουν και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, αυτοί που ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ της επόμενης, τουλάχιστον, γενιάς, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως δεν νιώθουν ούτε ενοχές ούτε τίποτα. Αντιθέτως, αφού έχτισαν ολόκληρες πολιτικές καριέρες πάνω σε ρουσφέτια και τραγικές αποφάσεις, τώρα απολαμβάνουν τα πάσης φύσεως προνόμια, απολαμβάνουν τις χειραψίες και επιβραβεύονται από τα ROUSFETO-FUN CLUB που έχουν αποκτήσει, ενώ θα έπρεπε να απολογούνται… Τι να πεις...

Για μερικούς, για πολλούς δυστυχώς… ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Και επειδή όλα είναι κόμμα, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΩΜΑ.

Δεν ξυπνάμε με τίποτα από το κώμα αυτό.

Ούτε αν σκάσουν οι βόμβες που καλύπτουν τις τρύπες της οικονομίας θα ξυπνήσουμε…

Ούτε αν μεθαύριο γίνει και ο Φλαμπουράρης ΠτΔ...




Δημοφιλείς αναρτήσεις