Οικονομίδης: Η Ελλάδα οφείλει να επιστρέψει στις δεσμεύσεις της

“Ενώ η χωρα βρίσκεται ένα μήνα η λιγότερο από την χρεοκοπία, η κυβέρνηση το μόνο που φαίνεται να κανει είναι "επικοινωνία/προπαγάνδα"!”

“Αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά και δεν παιζόταν κορώνα/γράμματα το μέλλον της Ελλάδας, θα ήταν η πιο πετυχημένη κωμωδία.”



Ο Νίκος Οικονομίδης, Καθηγητής Οικονομικών του Stern School of Business, NYU, ο διευθύνων σύμβουλος και CIO του Smead Capital Management, Bill Smead και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Marketfield Asset Management, Michael Shaoul συζητούν για την συμφωνία χρέους της Ελλάδας με την Alix Steel του Bloomberg στην εκπομπή "Street Smart".


Frenkel: Η έξοδος της Ελλάδας απο την Ευρωζώνη είναι κατάσταση Lose-Lose

Ο Jacob Frenkel, πρόεδρος της JPMorgan Chase International, μιλάει για την δημόσια σύγκρουση μεταξύ των υπουργών Οικονομικών Ελλάδας και Γερμανίας, και το αν κάποιος επωφελείται από ένα "Grexit". Συζητούν με την Francine Lacqua του Bloomberg στην εκπομπή "The Pulse"


Gallo: Ανησυχητικό το timing της κόντρας Ελλάδας - Γερμανίας

Ο Alberto Gallo, επικεφαλής του European Macro Credit Research της RBS, μιλάει για την εντεινόμενη δημόσια σύγκρουση μεταξύ των υπουργών Οικονομικών Ελλάδας και Γερμανίας. Συζητούν με την Francine Lacqua του Bloomberg στην εκπομπή "The Pulse"


Major: Ελλάδα - Γερμανία σε φάση "σου 'πα/μου 'πες"

Ο Steven Major, επικεφαλής του Global Fixed-Income Research της RBS, μιλάει για τις μικροδιενέξεις μεταξύ των υπουργών Οικονομικών Ελλάδας και Γερμανίας, τοποθετώντας αυτές στην προοπτική του επόμενου προγράμματος διάσωσης. Συζητούν με την Francine Lacqua του Bloomberg στην εκπομπή "The Pulse"


Roubini: Μαζική η εξάπλωση της κρίσης άν η Ελλάδα αφήσει το ευρώ

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη, ο Nouriel Roubini, συνιδρυτής της Roubini Global Economics συζητά για το πως θα έμοιζε μια ελληνική έξοδος από το ευρώ. Μιλάει στον Jonathan Ferro του Bloomberg από το Cernobbio της Ιταλίας και την ανοιξιάτικη ημερίδα του Ambrosetti





Δημοφιλείς αναρτήσεις