Πιο ευρωπαικό μπάχαλο "πεθαίνεις"!

“Γάλλος ΥΠΟΙΚ Μισέλ Σαπέν για την τοποθέτηση του Α.Τσίπρα για Ισπανία-Πορτογαλία : "Bρυξέλλες και Αθήνα πρέπει μιλούν την ίδια γλώσσα"


Moσχοβισί: H Eλληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει όλα όσα θέλει. Θα πρέπει οι μεταρρυθμίσεις να είναι συμβατές με τις δεσμεύσεις της. Η εξοδος μιας χώρας απο την ΕΕ και την ΕυρωΖώνη δεν προβλέπεται. Η ΕυρωΖώνη δεν είναι φυλακή αν καποιος βγεί τότε δεν είναι πια μια Ενωση χωρών. Αν μια χώρα βγεί απο την ΕυρωΖώνη, η ΕυρωΖώνη αποδυναμώνεται σημαντικά. Την μέρα που θα βγεί το ερώτημα είναι πια θα είναι η επόμενη.
Προσέξτε τώρα δήλωση Σαπέν ...
Σαπέν: Δεν θα είναι δράμα η έξοδος της Ελλάδας απο την ΕΖ γιατί η Ευρώπη έχει προετοιμαστεί γι' αυτό εδώ και 3-4 χρόνια.
Οι δηλώσεις Σαπέν - Μοσχοβισί έγιναν σήμερα με διαφορά μιας ώρας. Αλλα λεει ο ένας, άλλα λέει ο άλλος .. Πιο ευρωπαικό μπάχαλο "πεθαίνεις"!
Moσχοβισί: H έξοδος μιας χώρας απο την ΕΖ είναι πολιτικά επιβλαβής (οχι για τη χώρα για τους υπόλοιπους).
Δημοσιογράφος: Τι είναι πιο δύσκολο η διαπραγμάτευση με την Ελλάδα ή με την Γερμανία;
Μοσχοβισί: Δεν διαπραγματευόμαστε με τους Γερμανούς!
Moσχοβισί: 70% των μεταρρυθμίσεων-δεσμεύσεων θα διατηρηθούν. 30% νέες μεταρρυθμίσεις. Δεν θα ζητήσουμε! να κάνει (η κυβέρνηση) ακριβώς ότι έκανε η ΝΔ, θα πρέπει οπωσδήποτε να εφαρμόσει μέρος του προγράμματος της. Υπαρχουν τρομερές ευκαιρίες "επενδύσεων" στην Ελλάδα, τουριστικές και όχι μόνο. Στο Eurogroup δεν υπάρχει ομοφωνια μεταξύ των ΥΠΟΙΚ για μερική διαγραφή του Ελληνικού χρέους.”

Μην χάσετε για κανένα λόγο ... αξίζουν τον κόπο


Δημοφιλείς αναρτήσεις