Αν ο ελληνικός λαός αποφασίσει να κάνει την ... έκπληξη

“Η αδυναμία της βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας οδηγεί την χώρα στην περιπέτεια των πρόωρων εκλογών. Εκλογές που, παρά τις πολύ αρνητικές παρενέργειες στην οικονομία, μπορούν, αν ο ελληνικός λαός αποφασίσει να κάνει την έκπληξη αυτών των εκλογών, να δώσουν μία νέα διέξοδο για την χώρα.


Η "ΔΡΑΣΗ" θα επιδιώξει να συμμετάσχει στις εκλογές, για να προβάλει τις τέσσερις βασικές στρατηγικές για την ανόρθωση της Ελλάδας:
  • Την υπεράσπιση με κάθε μέσο της θέσης της στην Ευρωπαϊκή Ένωση,
  • Την μείωση των κρατικών δαπανών, της γραφειοκρατίας και τον διαρκή πόλεμο στο πελατειακό κράτος, προκειμένου να μειωθούν οι φόροι που έχουν οδηγήσει την οικονομία στην ασφυξία,
  • Την κατάργηση των ευνοϊκών ρυθμίσεων για τις ομάδες προνομιούχων (π.χ. πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, φόροι υπέρ τρίτων κ.λπ.) και την αναδιανομή τους υπέρ όσων έχουν βρεθεί σε απόγνωση, μέσα από τον εξορθολογισμό του κοινωνικού κράτους
  • Την ανακατανομή των διαθέσιμων κοινωνικών πόρων υπέρ των νέων γενεών μέσα από την ενεργοποίηση νέων επενδύσεων.
  • Η ΔΡΑΣΗ θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις οποιαδήποτε νέα κυβερνητική συνεργασία και συμμαχία θα υπερασπιστεί και θα υπηρετήσει αυτές τις προτεραιότητες.
    Καλούμε τους πολίτες να βοηθήσουν για να μπει επιτέλους στη Βουλή μια φιλοευρωπαϊκή φωνή που έχει ως προτεραιότητα τη στήριξη των ανθρώπων που θέλουν να εργαστούν και να δημιουργήσουν.
    Πρέπει να χώρα να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις για να ονειρευτεί ένα νέο μέλλον ...”


    Μην χάσετε για κανένα λόγο ... αξίζουν τον κόπο


    Δημοφιλείς αναρτήσεις