Το πιο πλήρες σεμινάριο γύρω από τις επενδύσεις


Τέσσερις επαγγελματίες των επενδύσεων με πολυετή εμπειρία, θα αναλύσουν τα πλεονεκτήματα της ενασχόλησης με το χρηματιστήριο και το trading, παρουσιάζοντας τη μεθοδολογία τους και την απαραίτητη προετοιμασία που χρειάζεται για να ξεκινήσει κάποιος να δημιουργεί εισόδημα από το σπίτι του.



Ο Ανδρέας Κόρδας στο αντικείμενο της εξειδίκευσης του, FOREX (Ισοτιμίες νομισμάτων), Futures & Options (παράγωγα προϊόντα), θα παρουσιάσει ένα ένα, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος, αρχάριος ή πιο προχωρημένος, ώστε να εξελιχθεί σε "εισοδηματία των επενδύσεων" και να βελτιώσει το βιοτικό του επίπεδο.

Ο Βασίλης Παζόπουλος, οικονομολόγος με ειδικότητα στις αναπτυγμένες αγορές, θα παρουσιάσει τον τρόπο επιλογής μετοχών που εγγυώνται σταθερό εισόδημα και κερδοφόρες επενδύσεις. Θα εξηγήσει πως μπορεί να αποκτήσει εύκολα πρόσβαση ένας Έλληνας επενδυτής στα χρηματιστήρια όλου του κόσμου.

Ο Ιωάννης Μιχαλάκος θα παρουσιάσει απλές μεθόδους τεχνικής ανάλυσης, που έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία στο Ελληνικό Χρηματιστήριο.

Special Guest, ο Θεόδωρος Χουλιάρας (πρόεδρος IMES), θα αναδείξει τις ευκαιρίες που υπάρχουν στον κλάδο που παραδοσιακά οι Έλληνες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά, την Ναυτιλία
Δώρο σε όλους τους συμμετέχοντες
Το NEO βιβλίο του Βασίλη Παζόπουλου ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, αξίας 17€

Προσφορές σε όλους
  • Έκπτωση 40% στο σεμινάριο του Trading School
  • Έκπτωση 10% στα 3 σεμινάρια του Prive-40
  • Κληρώσεις σε 6 τυχερούς αξίας 250 ευρώ
  • 5 συνδρομές Real Time για παρακολούθηση XAA & ΧΠΑ, διάρκειας 1 μήνα
  • 2 ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχές στον πλήρη κύκλο "Trading School" του Ιανουαρίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις