Αν οι εκλογές γίνουν αύριο ... Ποτάμι

“Φωτιές πέταγε ο Γρηγόρης Ψαριανός στη συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ fm για τους ισχυρισμούς στελεχών του Σύριζα ότι υπάρχει «κουμπαράς» για την εξαγορά βουλευτών, ώστε να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Την πιο σκληρή επίθεση έκανε στον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκο Κωνσταντόπουλο, αφήνοντας και φαρμακερούς υπαινιγμούς εναντίον του.
«Δεν ντρέπεται να βγαίνει και να λέει ότι τα παίρνουν όσοι θα ψηφίσουν πρόεδρο; Ελεος, δηλαδή! Μην κρίνουμε εξ ιδίων, μερικοί-μερικοί. Μην κρίνουμε εξ ιδίων! Δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα. Το λέω για κάποιους που κοιτάνε το από πού θα τα πάρουν…»
Για τη στάση που θα τηρήσει ο ίδιος στην εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι θα αποφασίσει με βάση το πρόσωπο. «Αν μου βάλουν τον Σαρτζετάκη, δεν θα ψηφίσω. Εννοείται πως το πρώτο θα είναι ποιος θα είναι υποψήφιος πρόεδρος».
Αν και είπε ότι δεν έχει πρόβλημα με τις εκλογές, εκτίμησε ότι θα επιδεινώσουν την κατάσταση της χώρας.
«Με το που θα γίνουν εκλογές, θα βγουν οι Διαμαντόπουλοι στις Καστοριές, οι πασοκαρίες {Καλφαγιάννηδες, Μπαλασόπουλοι και Φωτόπουλοι}. Θα γίνει κόλαση! Αυτό το πράγμα, δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει».
Όσο για το τι θα κάνει ο ίδιος μετά την αποχώρησή του από τη ΔΗΜΑΡ, τόνισε ότι αν οι εκλογές γίνουν αύριο θα ψηφίσει Ποτάμι.
Και πρόσθεσε:
«Δεν έχω ενταχθεί οργανωτικά στο Ποτάμι και δεν σκοπεύω να ενταχθώ μέχρι να δω τι θα γίνει με τη συγκρότηση του χώρου των προοδευτικών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων. Ο χώρος αυτός πρέπει να συγκροτηθεί» ...”

Δημοφιλείς αναρτήσεις