Ειναι ενα στημενο παιχνιδι δεκαετιων

“Μας βαζουν παντα να διαλεξουμε αναμεσα απο δυο κακα αυτο που θεωρουμε το λιγοτερο κακο.

Καθε φωνη λογικης βαλλεται με μενος και απο τους δυο υποτιθεμενους εχθρους.

Ο αληθινος τους εχθρος ειναι αυτες οι φωνες της λογικης.

Ας γινω πιο συγκεκριμενος.




Εμεις τωρα εχουμε να διαλεξουμε αναμεσα στον Σαμαρα και στον Τσιπρα. Απο τη μια ενας διεφθαρμενος, λαμογιακης αντιληψης πολιτικος που παρα το γεγονος οτι το κομμα του κατεστρεψε την χωρα διατηρει τα ποσοστα του γυρω στο 25% και με την τρομοκρατια που ασκει ψηφιζεται ως καταλληλοτερος για πρωθυπουργος. Απο την αλλη ενας φερελπις λαϊκιστης που αερολογει συνεχως.

Οι μονες φωνες της λογικης που ακουγονται στην χωρα προερχονται απο το φιλελευθερο κεντρο. Αν διαβασετε τις θεσεις της ΔΡΑΣΗΣ, ΔΗΞΑ, ΦΙΣΥ κλπ θα συμφωνησετε στο 99% των αποψεων τους.

Τρωνε τετοια λασπη ομως καθημερινα και απο τους δυο προαναφερθεντες "κακους" με αποτελεσμα μετα βιας να συγκεντρωνουν ποσοστο που να πλησιαζει την μοναδα. Σαν να μην εφτανε αυτο ειναι και διασπασμενοι (η λογικη συχνα συμβαδιζει με την επαρση και την ηλιθιοτητα) και αφηνουν την χωρα στον κατηφορο της καταστροφης. Το ΠΟΤΑΜΙ που θα μπορουσε να τους συσπειρωσει βαλλεται τοσο απ τους "κακους" οσο κι απο τους παρ ολιγον συντροφους του.

Απο την αλλη οι φασιστες της ακρας δεξιας εκμεταλλευονται ολην αυτην την συγχιση και παιρνουν με το μερος τους τον αγραμματο οχλο. Οι ΑΝΕΛ εχουν τους ψεκασμενους και το ΚΚΕ κανει ο τι μπορει οπως ειναι αναμενομενο για να καταστρεψει την χωρα προκειμενου να αποδειξει οτι ο καπιταλισμος ειναι κακο πραμα και πρεπει να στραφουμε σε αλλο πολιτικοοικονομικο μοντελο.

Πιστευω οτι αυτην την στιγμη η χωρα χρειαζεται εναν ισχυρο συνασπισμο του κεντρου που θα πιανει απο την κεντροαριστερα μεχρι την κεντροδεξια. Με ο τι υγιες στοιχειο εχει απομεινει στην ΔΗΜΑΡ και στο ΠΑΣΟΚ (ΕΛΙΑ) μαζι με ΔΡΑΣΗ, ΔΗΞΑ, ΦΙΣΥ και ΠΟΤΑΜΙ. (βγαλατε σπυρια μερικοι; clairasil) ...”

Δημοφιλείς αναρτήσεις