Σκηνές απείρου κάλλους ...

“ ... εκτυλίχτηκαν σε χωριό των Τρικάλων, με τον σύζυγο να πιάνει επ’ αυτοφώρω τη σύζυγο σε ερωτικές περιπτύξεις και να καλεί την αστυνομία. Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, κατεγράφη στο αστυνομικό δελτίο ένα βράδυ, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.


Ο απατημένος σύζυγος επέστρεψε νωρίτερα από προγραμματισμένο του ταξίδι εκτός Τρικάλων και έχοντας ήδη υποψίες, παρακολούθησε τις κινήσεις της «καλής» του.
Έφριξε με όσα αντίκρισε να διαδραματίζονται σε γειτονικό σπίτι και όταν βρήκε την κατάλληλη στιγμή εισέβαλλε και έπιασε το παράνομο ζευγάρι στα «πράσα».
Χωρίς να χάσει χρόνο, τους έβγαλε έξω από το σπίτι και -όντας σε έξαλλη κατάσταση- κάλεσε την Αστυνομία, για να καταγράψει το περιστατικό.
Όταν τα πνεύματα πήγαν να ηρεμήσουν, η γυναίκα επιχείρησε να επιστρέψει στο σπίτι τους, ωστόσο ο άντρας της της απαγόρευσε την είσοδο.
Τότε, ήταν η σειρά της «άτακτης» συζύγου να καλέσει την αστυνομία.
Έπειτα από παρέμβαση των Αρχών, ο προδομένος σύζυγος της επέτρεψε να μπει για μερικά λεπτά και να πάρει ορισμένα από τα ρούχα και τα πράγματά της ...”



Δημοφιλείς αναρτήσεις