Ρε ΓΜΤο, ΠόΣο ΠοΛύ ... στραβός είναι ο γιαλός ...

“Αυτός που με τα Ζάππεια έβγαζε τον κόσμο στα κάγκελα και τις πλατείες, μετά μας φλόμωσε με το suck sex story , τελειώνει μνημόνια , διώχνει ΔΝΤ και κοκορεύεται ότι μας έσωσε .

Πρώτη παρενέργεια από αυτούς που τον πιστεύουν στο εσωτερικό , στη χώρα όπου το 55% πιστεύει στη διαγραφή χρέους με το έτσι θέλω , η επικράτηση ΣΥΡΙΖΑ .




Όταν το 2012 βγήκε εκβιαστικά προ της καταστροφής τώρα να μην κλαίγεται που τα δικά του ψέματα/σενάρια επιστροφής στην κανονικότητα ΔΙΝΟΥΝ δικαίωμα να θεωρήσουν ότι σωθήκαμε οριστικά και ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι μεγάλο ρίσκο .
Μπόνους ηλιθιότητας να παίζεις το παιχνίδι του αντιπάλου "σκίζω μνημόνια" , εκεί που μετά τα μαγικά στα Ζάππεια κατάλαβες τον μονόδρομο των επιλογών .
Δευτερη παρενέργεια από αυτούς που δεν σε πιστεύουν , οι ντόπιες και ξένες αγορές .
Οι πρώτες σου ρίχνουν το χρηματιστήριο και οι δεύτερες σου ανεβάζουν τα σπρεντ .
Τρίτη παρενέργεια θα δόυμε όταν θα μιλήσουν οι εταίροι και το ΔΝΤ , οι οποίοι μάλλον τραβάνε τα μαλιά τους που έμπλεξαν ...”
*Σημείωση: “Ακόμα και τώρα μετά όλα αυτά , λιτότητα , φοροκαταιγίδα και επικράτηση ψεκασμένων θεωριών αλλά και ανεδαφικών αιτημάτων , ΑΝΩ του 60% ζητάει την παραμονή στο ευρώ ακόμα κι αν δεν τους βγουν οι φαντασιώσεις περί διαγραφής κλπ .
Συνεχίστε τώρα να βρίζετε για το δημοψήφισμα του 11 , θα είχαμε τελειώσει με τα χαζά , οι μεταρρυθμίσεις θα ήταν άνω του επιπέδου ¨βγάζω πιστοποιητικό γέννησης στο ΚΕΠ" και οι εξτρεμιστές θα ήταν ακόμα περιθωριακοί .
Ξέρω , ξέρω ... στραβός είναι ο γιαλός...”

Δημοφιλείς αναρτήσεις