Δεν τους πάω, δεν με πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ

“Κίνηση εσωτερικής κατανάλωσης χαρακτηρίζει την ψήφο εμπιστοσύνης από την κυβέρνηση ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα πάρει 154 ψήφους, ακριβώς όσες έχει. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, ο κ. Τατσόπουλος σημείωσε ότι ενδεχομένως η κυβέρνηση να εξασφαλίσει και την ψήφο του επίσης ανεξάρτητου βουλευτή Χρήστου Αηδόνη, ενώ χαρακτήρισε πολύ έξυπνη κίνηση για την επιβίωσή της την ψήφο εμπιστοσύνης.




Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «τους μάζεψε όλους στο μαντρί και τους λέει ως το Φεβρουάριο θα κάνουν μόκο...», ενώ διευκρίνισε ότι ο ίδιος θα την καταψηφίσει.
«Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης γιατί είναι σίγουρη ότι θα την πάρει. Δεν πάει για να τζογάρει», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «η ψήφος εμπιστοσύνης και η πρόταση μομφής, από την άλλη μεριά, γίνονται πάντοτε για εσωτερική κατανάλωση».
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι
«στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γυρίσω ποτέ. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε προεκλογική ούτε μετεκλογική. Δεν τους πάω, δεν με πάνε και δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Τίποτα»
κατέληξε αναφερόμενος στα σενάρια που κυκλοφορούν ...”




Δημοφιλείς αναρτήσεις