Τι έγινε δεοντολόγοι μου; Άλλαξε το σύστημα;

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 3,7% έναντι της Ν.Δ. καταγράφει η δημοσκόπηση της E-VOICE που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.
Το αποτέλεσμα της πρόθεσης ψήφου κυμαίνεται στο επίπεδο των ευρωεκλογών (3,9%), ωστόσο τα ποσοστά και των δύο κομμάτων εμφανίζονται χαμηλά εξαιτίας των αναποφάσιστων και των ερωτηθέντων που απαντούν «δεν θα ψήφιζα».





Η «δύναμη» και των δύο φτάνει στο 30,9% και δείχνει, όπως εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές, ότι ένα μεγάλο ποσοστό της κοινής γνώμης τηρεί στάση αναμονής.
Πρώτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,2%, ακολουθεί η Ν.Δ. με 17,5% και τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 5,3%.
Το Ποτάμι συγκεντρώνει 4,6%, το ΚΚΕ 4,4%, το ΠΑΣΟΚ 3,9%, ενώ εκτός Βουλής μένουν -σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης- οι Ανεξάρτητοι Ελληνες που συγκεντρώνουν 2% και η Δημοκρατική Αριστερά που λαμβάνει 0,8%.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. εμφανίζει ποσοστό 1,1%, ενώ το 8,3% των ερωτηθέντων απαντά «άλλο κόμμα».

Πού χάθηκε το 22,5% οέο; Αν αθροίσετε τα ποσοστά βγαίνουν 77,5%. Μέχρι το 100 μένει ένα 22,5% το οποίο η είδηση το... εξάχνωσε! Η απάντηση που έδιναν στη "Δημιουργία, ξανά!" οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δικαιολογώντας το ότι δεν την εμφάνιζαν ποτέ ήταν ότι "έχετε κάτω από 1%". Αυτά έλεγαν τον Μάιο του '12 με το 2,2%, τον Ιούνιο του '12 με το 1,6% και στις Περιφερειακές εκλογές με το 3% στην Αττική. Εδώ όμως βλέπω το 0,8% του μπαρμπα - Φώτη. Τι έγινε δεοντολόγοι μου; Άλλαξε το σύστημα; ...


Δημοφιλείς αναρτήσεις