Οι "παράξενοι ελκυστές" και ο ΕΝΦΙΑς

“Καραμπόλα του χάους σημαίνει: ο Στουρνάρας βάζει εναν φόρο, τον οποίο ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει, γεγονός που κάνει την Καραμανλή δακρυσμένη να σκυλοβρίσει τον Χαρδούβελη, επειδή αν γίνουν εκλογές θα μείνει η ίδια άνεργη. Η πεταλούδα στο Πεκίνο όχι απλά κούνησε τα φτερά της: σεληνιάστηκε.



Μόλις συνήλθε λίγο από τους σπασμούς η πεταλούδα, άνοιξε το στόμα της η Βούλτεψη στην Αθήνα και έβρεξε κατά τοπους βατράχια στα βόρεια και ανατολικά του νομού: Οι επενδύσεις των ελλήνων σε ακίνητα είναι πεταμένα λεφτά (χα! Κορόιδα), η ίδια δεν έχει στην κατοχή της ακίνητα και ο ΕΝΦΙΑς που τον Αύγουστο -πριν τις αλλαγές- ήταν ένας cool φόρος κατα τη γνώμη της, με τον οποίο ο φορολογούμενος δεν πληρώνει περισσότερα, τώρα μετά τις βελτιώσεις και αλλαγές κατέστη ένας cool φόρος με τον οποίο ο φορολογούμενος δεν πληρώνει περισσότερα.
Η πεταλούδα από νωρίς το απόγευμα ξεκίνησε γιόγκα, βελονισμό και ασκήσεις αυτοελέγχου και ένας μανδαρίνος πρωί μεσημέρι βράδυ της κάνει πλύση εγκεφάλου ότι αυτές οι σουρεαλιστικές σαχλαμάρες δεν είναι πραγματικές, αλλά ειδήσεις που τις έγραψε "Το Κουλούρι" ...”

Δημοφιλείς αναρτήσεις