Αφγανός ετοίμαζε αποκεφαλισμούς στην Αυστραλία

“Mohammad Ali Baryalei, 33 ετών, Αφγανός πρόσφυγας στην Αυστραλία. Σκόπευε τις επόμενες ημέρες να κυκλοφορεί στις πόλεις μας -αυτος και οι όμοιοι του- και να επιλέγει τυχαία περαστικούς στο δρόμο, να τους τυλίγει με τη σημαία του ISIS και να τους αποκεφαλίζει, ενω θα τα κατέγραφε σε βίντεο το οποίο θα έστελνε στην κεντρική διοίκηση της οργάνωσης στη Μέση Ανατολή, ώστε να δημοσιοποιηθούν στο διαδίκτυο. Δεν πρόκειται για σχέδιο "στα χαρτιά" αλλά για ενέργειες που θα γίνονταν πράξη τις επόμενες ημέρες.




Η Αυστραλιανή Αντιτρομοκρατική έκανε τη δουλειά της και εύχομαι να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία.
Στο μεταξύ, προφανώς έχει έρθει η ώρα να απαγορευτεί και η μπούρκα στη χώρα, έλεος πια.
Τις προάλες πήγα το παιδί στην πισίνα για μάθημα και η μισή ήταν κατειλημμένη από μια κυρία με πλήρη μπούρκα, από τα νύχια των ποδιών μέχρι τα μαλλιά ΚΑΙ το πρόσωπο (μέσα στην πισίνα) με το μωρό της αγκαλιά και τρείς απίστευτα λεχρίτες με μούσια να μας κοιτάνε όλους με μίσος.
Σχεδόν όλοι έφευγαν...
Μάλιστα, ζήτησαν από τους υπεύθυνους να μην φοράνε μπικίνι οι αυστραλέζες επισκέπτριες της πισίνας (στη...χώρα τους!!!) αλλά ολόσωμα μαγιό, επειδή προσβάλονται!!! (Βέβαια τέτοια λιγούρικα μάτια δεν είχα ξαναδεί, αλλά ας το αφήσουμε αυτό...).
Λοιπόν: Απαγόρευση μπούρκας, έλεγχοι στα τζαμιά (στο κήρυγμα να είναι παρών αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής), άμεση απέλαση σε όσους δεν δέχονται να ζήσουν με τους νόμους μιας ευνομούμενης πολιτείας. Έφοδοι σε σπίτια στα οποία υπάρχει υποψία εφαρμογής της Σαρίας (μη γίνουμε σαν την Ελληνικη Θράκη) και φυλάκιση όσων την εφαρμόζουν ενω γνωρίζουν ότι απαγορεύεται.
Το κεφάλι το θέλω στους ώμους μου και αυτός που σκοπεύει να το αλλάξει αυτό είναι πραγματικός εχθρός μου ...”




Δημοφιλείς αναρτήσεις