Αστα Αλέξη μας κατάλαβαν!

“Η κυβέρνηση εξάντλησε πολύτιμο χρόνο και κατάφερε με άγρια φορολογία να πετύχει ενα πλεόνασμα εις βάρος του ιδιωτικού τομέα αδιαφορώντας για τα πλήθη των ανέργων που δημιούργησαν οι πολιτικές της. Στόχος να μην αλλάξει τιποτα και να παραμείνει στην εξουσια αυξάνοντας την πελατεία της δια της μετατροπής της σε πρόωρα συνταξιοδοτουμενους το κόστος των οποίων μηδένησε τις οποίες περικοπές επιτεύχθηκαν με οριζόντια μέτρα .




Καθώς τα ελλείμματα παραμένουν ψηλά και καθιστούν την χώρα μη βιώσιμη αλλα και 2,4 μύρια οφειλέτες με χρέη προς την εφορία συν 400.000 υπόδικους του ΟΑΕΕ να παίρνουν όλοι μαζι θέση για τον χορό του Ζαλογγου το μίγμα καθίσταται εκρηκτικό με τον ΣΥΡΙΖΑ να καλπάζει για την εξουσία.
Σαμαρας και Βενιζέλος αποφάσισαν για την μεγαλη έξοδο λοιπον καθώς ο πολιτικός χρόνος τελειώνει να πιέσουν τους μεχρι τωρα ευεργέτες τους, ο ένας απειλώντας οτι δεν θελει άλλο τρόικα και ΔΝΤ, και άλλος πέφτοντας για άλλη μια φορα στα πόδια της Μερκελ για ενα γενναίο κούρεμα χρέους.
Υπονοώντας οτι σε διαφορετική περίπτωση θα το πανε για εκλογές και οτι προκύψει .
Ξέχασαν πολυ γρήγορα τι χουνερι επιφύλαξαν Μερκελ και Σαρκοζί οταν ο προκατόχος τους ΓΑΠ πήγε να κανει ανάλογου στυλ μαγκιές.
Τα βλέπω λοιπον αύριο τα παλικάρια μας να βγαίνουν απο το αεροπλάνο φορώντας πυζαμες και με τρεμάμενη φωνη να λένε στον Τσίπρα απο το τηλέφωνο :
Αστα Αλέξη μας κατάλαβαν!
ελα να κανουμε μια συγκυβέρνηση μαζι και ο θεός μαζι μας ...”

Δημοφιλείς αναρτήσεις