Το παιχνίδι είναι στημένο

“Αναζητώντας στο Google την είδηση ότι ο Γκυ Φερχόφσταντ αποφάσισε να κλείσει απόψε την Ευρωπαϊκή του εκστρατεία στην Αθήνα μαζί με τις "Γέφυρες" με ομιλία στο Πάρκο Ελευθερίας στις 18.30 έκανα την εξής διαπίστωση: Στην είδηση δόθηκε ευρεία δημοσιότητα. Λογικό μια και ο Γκυ Φερχόφσταντ είναι ο επικεφαλής της τρίτης μεγαλύτερης πολιτικής ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο και διεκδικητής της Προεδρίας και ο μόνος που επέλεξε να κλείσει την εκστρατεία του στην Ελλάδα με δημόσια ομιλία.





"Παραδόξως" η είδηση απουσιάζει από τα έντυπα και τις ιστοσελίδες της Καθημερινής και του ΔΟΛ. Απουσιάζει και από το iefimerida.
Έτσι επιχειρούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη οι "ναυαρχίδες" της Ελληνικής δημοσιογραφίας. Αποσιωπούν ό,τι δεν τους βολεύει. Μετασοβιετικές πρακτικές.
Ένα ακόμη παράδειγμα του πολέμου δια της αποσιώπησης είναι σημερινό άρθρο στην Καθημερινή του συντάκτη της κ. Απόστολου Λακασά για τους πανεπιστημιακούς στα ευρωψηφοδέλτια των κομμάτων. Ο συντάκτης βρίσκει 1 στο ΛΑΟΣ, 2 στους Πράσινους, 3 στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και "παραδόξως" κανένα στις "Γέφυρες".
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν 6 μεταξύ των οποίων τουλάχιστον 2 που έχουν αρθρογραφήσει στη Καθημερινή. Ο κ. Γ. Μπήτρος και η κα Α. Λυμπεράκη.
Στο Δήμο Αθηναίων δημοτικός σύμβουλος, μεταξύ των πρώτων, εξελέγη ο καθηγητής κ. Θάνος Βερέμης.
"Παραδόξως" δεν έγραψε η Καθημερινή ότι είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δράσης που στηρίζει την ακομμάτιστη υποψηφιότητα Καμίνη (και επειδή είναι ακριβώς ακομμάτιστη)
. Προφανώς διότι κάθε αναφορά στη Δράση θεωρείται βλαπτική και συνεπώς πρέπει να αποσιωπάται.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Για μένα οι "Γέφυρες" είναι ελπίδα.
Σκεφτείτε πριν ψηφίσετε αν η ψήφο σας είναι πράγματι ελεύθερη ή αν σας έχει υπαγορευτεί από Μέσα "Ενημέρωσης" όπως τα παραπάνω...”






Δημοφιλείς αναρτήσεις