Είναι λιγότεροι από 10%, διάολε;

“Και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων χειραγωγούν την κοινή γνώμη και οι δημοσιογράφοι την χειραγωγούν κι όποιος τη βρει μπόσικη τη χειραγωγεί. Το πρόβλημα δεν το έχουν όσοι κάνουν τη βρώμικη δουλειά για την οποία πληρώνονται από τα αφεντικά τους. Το έχει η κοινή γνώμη που ενδίδει και χειραγωγείται.





Το έχει ο ψηφοφόρος που για να εκδικηθεί τον Σαμαρά ψηφίζει τον Τσίπρα, κι ο άλλος που επειδή φοβάται τον Τσίπρα ψηφίζει τον Σαμαρά. Το έχει ο σχιζοφρενής που αναρρωτιέται "μα δεν θα δούμε κάτι καινούργιο" και μόλις εμφανίζεται το καινούργιο ορμάει να το ξεσκίσει.
Το έχει το 65% των Ελλήνων που θεωρούν ότι ή ο Σαμαράς ή ο Τσίπρας είναι κατάλληλοι για πρωθυπουργοί. Το έχει, ακόμα πιο έντονο, το 20% (τουλάχιστον) των Ελλήνων που νομίζουν ότι σκίζοντας το μνημόνιο θα φυτρώσουν λεφτά στη γλάστρα τους, ότι με έναν νόμο κι ένα άρθρο η εμετική καρικατούρα του Αντρέα θα τους εξασφαλίσει αραλίκι, παρά με ουρά, και σύνταξη στα 50. Τέτοια ανώριμη, ασυλλόγιστη, ασπόνδυλη και ανήθικη, σε τελική ανάλυση, κοινή γνώμη είναι βούτυρο στο ψωμί των δημοσκο(λο)πήσεων.

Παρακαλάει: χειραγωγήστε με, πουλήστε μου παραμύθι, παρακαλέστε με για την ψήφο μου, τάξτε μου, εκπορνεύστε με, το θέλω, όλα τα κάνω, όλα τα δίνω! 40 χρόνια εκμαυλισμός είναι αυτός, δεν αναστρέφεται σε λίγα τέρμινα.”


Υ.Γ. Το ποσοστό μας μπορεί να είναι 3,5% όπως λέει το άρθρο, μπορεί παραπάνω μπορεί παρακάτω. Αλλά το ποσοστό της πίστης μας ότι σ΄αυτή τη χώρα αξίζει μια καλύτερη μοίρα από αυτή που της τάζουν οι μπλε - πράσινοι - ροζ - κόκκινοι - μαύροι λαΐκιστές είναι 100%. Ναι, απευθυνόμαστε σε σκεπτόμενους. Όχι σε ελιτίστες, σε σκεπτόμενους, όλων των τάξεων και των ηλικιών...

Δημοφιλείς αναρτήσεις