ΟΑΕΕ: Για Επανεκκίνηση και Σωτηρία

Πάνω από 400.000 μικρομεσαίοι καταδιώκονται σήμερα με άδικους κεφαλικούς φόρους και παράλογες εισφορές και πρόστιμα αναντίστοιχα με τις τωρινές τους οικονομικές δυνατότητες.
Στηρίξτε το Σχέδιο Επανεκκίνησης που έχουμε εκπονήσει, θα ωφεληθούν όλοι.
Ανάπτυξη με την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα υπό διωγμό δεν γίνεται.

Η μόνη ολοκληρωμένη πρόταση επανεκκίνησης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας σήμερα, που προσφέρει το 57% όλων των θέσεων εργασίας στη χώρα μας, είναι της Δράσης.
Βοηθήστε το μήνυμά μας για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Σας αφορά.
Δεν είναι για πέταμα ο ΟΑΕΕ, σώζεται, όχι όμως με τα τσιρότα που προσπαθεί να του βάλει η κυβέρνηση.
ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΗΣ!
Για να σωθεί ο ΟΑΕΕ χρειάζεται Επανεκκίνηση:
1. Μετατροπή του ταμείου σε Ανταποδοτικό - όσα έβαλε καθένας τόσα θα παίρνει.
2. Διαγραφή όλων των παλαιών χρεών, των παράλογων προστίμων, και των παράνομων χρεώσεων για δικαίωμα Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που το ταμείο ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΟΦΕΙΛΕΣ. εφόσον οι συντάξεις θα βγαίνουν ανάλογες με το κεφάλαιο καθενός. Κανείς δεν αδικείται έτσι, και κανείς δεν βλάπτεται όπως τώρα.
3. Διαχωρισμός του κόστους περίθαλψης από το συνταξιοδοτικό, και καθορισμός του κόστους της στο ύψος του ΟΓΑ, στο όνομα της Ισότητας των πολιτών.
4. Ελαστικοποίηση των εισφορών, ανάλογα με τη δυνατότητα καθενός να εισφέρει στο ατομικό συνταξιοδοτικό του κεφάλαιο, που θα καθορίσει και το ποσόν της σύνταξης που θα λάβει. Είναι παράλογο να υποχρεώνεις κάποιον που βγάζει 700 ευρώ το μήνα να εισφέρει όσα κάποιος που βγάζει 20.700 ευρώ το μήνα!
Επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας με τσιρότα δεν θα επιτευχθεί!
Η κοινωνία και η οικονομία χρειάζεται Δραστικές Λύσεις με προοπτική μέλλοντος, που θα σπάσουν τις αλυσίδες που βάζει το σημερινό άδικο και παράνομο σύστημα στον μικρομεσαίο και τον ελεύθερο επαγγελματία. Η οικονομία βασίζεται σε αυτούς, αλλά το πολιτικό σύστημα τους καταδιώκει!
Μοιραστείτε τις λύσεις της Δράσης με τους γνωστούς και φίλους σας. Το να τις γνωρίζετε μόνο εσείς δεν αρκεί. Πρέπει να τις μάθουν όλοι.
Ενάμισι εκατομμύριο ανθρώπων, οι ανασφάλιστοι των ταμείων αυτασφάλισης και οι οικογένειές τους, λέμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Η Δράση στηρίζει την κοινωνία, όταν τα υπόλοιπα κόμματα του Πελατειακού Τόξου την διαλύουν.







Δημοφιλείς αναρτήσεις