Θέλουμε κι άλλο, μόνο που ... δεν αντέχουμε

“Το τραγικό δυστύχημα για τη χώρα δεν είναι ότι αυτό το συνοθύλευμα αθλίων διαπλεκόμενων φαυλοκρατών και αιώνια κρατικοδίαιτων ανεπάγγελτων κηφήνων, έχει εμπλουτιστεί και από μαντάμ Σουσούδες που μιλούν εκπροσωπώντας το κράτος όπως θα μίλαγε η χειρότερη κατίνα της γειτονιάς που παίζει πιρίμπα με τις φίλες της.



Το πραγματικό δυστύχημα για τη χώρα είναι ότι αυτό το επίπεδο του δημόσιου λόγου και των αντίστοιχων πράξεων θεωρείται πλέον ως η μόνη λύση για να κρατηθεί αυτό το 30% των χρήσιμων ηλιθίων στις κομματικές επάλξεις ώστε να θρέφεται και να αναπαράγεται αυτό το παρασιστικό και βλαβερό παρά-σύστημα για τη χώρα.
Η χώρα βυθίζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια στις χειρότερες μορφές τριτοκοσμικών υποσυστημάτων ενώ ο πάτος και τα ιζήματα θριαμβεύουν ανακυκλώνοντας σκουπίδια στους ιθαγενείς που με χαρά τα καταναλώνουν θεωρώντας τα εδέσματα.
Για τις σύγχρονες γενιές η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ της, αναμφίβολα, τόσο πτωχευμένη ως χώρα , οικονομικά, πολιτισμικά, πολιτικά και σε όλα τα επίπεδα.
Τα ιζήματα επέπλευσαν, κρατήθηκαν και εκτοξεύουν πλέον σκατά προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά και με όλη την επισημότητα που αρμόζει σε ένα κράτος του οποίου οι ιθαγενείς χαίρονται να ζουν στο βούρκο ζητωκραυγάζοντας ''Θέλουμε κι άλλο''.
Δεν θέλουμε άλλο.
Δεν μπορούμε άλλο.
Δεν αντέχουμε άλλο.”




Δημοφιλείς αναρτήσεις