Ο επόμενος πρωθυπουργός

Η γελοιογραφία είναι του Χρήστου Παπανίκου


ThessTickets || κλικ και έφυγες  

ΝΕΟ!! ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
(Ισχύει μέχρι 21/9/2015, Κωδικός Θέσης ΠΘ-Α2)

“Αναζητείται άνδρας ή γυναίκα, 45-50 ετών, με τουλάχιστον 20ετή απόλυτα επιτυχημένη εργασιακή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό, με διδακτορικό στα οικονομικά ή στις διεθνείς σχέσεις, να ομιλεί άπταιστα τουλάχιστον 3 ξένες γλώσσες, να είναι εντελώς άγνωστος στο ευρύ κοινό, να μην είναι γόνος γνωστής επώνυμης οικογένειας, να μην είχε ποτέ σχέσεις με δημόσια έργα και συναφείς με το δημόσιο αναθέσεις είτε άμεσα είτε έμμεσα, με τακτοποιημένες στρατιωτικές, φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις, πεντακάθαρες σχέσεις με τράπεζες, να μην έχει μπει ποτέ στον Τειρεσία, να μην έχει offshore, να μπορεί να δικαιολογήσει την περιουσιακή του κατάσταση για τα τελευταία 25-30 χρόνια, με καθαρό ποινικό μητρώο, χωρίς εκκρεμότητες και καταδίκες στα διοικητικά δικαστήρια.

Ιδεατά θα πρέπει να αποτελεί υπόδειγμα οικογενειάρχη, να μην υπάρχει ψεγάδι στην ιδιωτική ζωή των συνεργατών του, την δική του και της οικογένειας του (επιθυμητό μέχρι τρίτου βαθμού συγγένειας), να μην υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό στο παρελθόν του, τα παιδιά του και η οικογένεια τους να μην έχουν ωφεληθεί από την επιτυχημένη διαδρομή του και να δηλώσει ενόρκως ότι ούτε πρόκειται να ωφεληθούν στο μέλλον.

Επιθυμητή είναι επίσης η απουσία στίγματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης θα εκτιμηθεί η απουσία γραπτών κειμένων τα οποία μπορούν στο μέλλον να αποτελέσουν βάση για κριτική.

Θα προτιμηθούν οι επιχειρηματίες από τα στελέχη.

Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης και αναφέρεται άμεσα στον λαό, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στις μυστικές υπηρεσίες και στις κυβερνήσεις ξένων χωρών.

Προσφέρονται, ανταγωνιστική αμοιβή αναλόγως των προσόντων, κίνητρα επίτευξης στόχων, κινητό τηλέφωνο, laptop, αυτοκίνητο.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι όπως αποστείλουν τα βιογραφικά τους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την αξιολόγηση της υποψηφιότητας τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση μετά την επιλογή, ο νέος Πρωθυπουργός να εκχωρήσει το σύνολο της περιουσίας του καθώς και την διαχείριση της σε καταπίστευμα πριν την ανάληψη των καθηκόντων του.”