Η Ζωη περνά και χάνεστε ... ΣυΝΤΡόΦια

“Όπως έγκαιρα είχα προειδοποίησει τον λαό, η μουρλοκακομοίρα (τέρμα το μακάρθαινα, η κοπέλλα - Ζωή Κωνσταντοπούλου - είναι για λύπηση πλέον ακόμη και από μας τους ανάλγητους νεοφιλελεύθερους - έχουμε κι εμείς ΕΒΕΣΘΙΣΗΕΣ κι ας είμαστε τόσο πλούσιοι) θέλει να συλλάβει τον Στουρνάρα.Ντροπή σε ΝΔ Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ που επικαλούμενοι πανηλίθιες δικαιολογίες επέτρεψαν να αποπατεί στον ναό της δημοκρατίας μια δυστυχισμένη χωρίς να αντιδράσουν.

Η Βουλή παραδόθηκε αμαχητί σε μια μουρλοκακομοίρα και λίγους βλαμμένους.

Είναι αδιανόητο ότι τα δημοκρατικά κόμματα είναι τόσο μαλακισμένα που δεν αντιλαμβάνονται ότι μη προσερχόμενα στην Βουλή για να σουτάρουν τα σούργελα, τους την παρέδωσαν και νομίζουν ότι τους έκαναν τα μούτρα κρέας.

Νοιώθω ντροπή και αηδία που το κοινοβούλιο παραδόθηκε στους εχθρούς του, σε ένα freak show, ΑΜΑΧΗΤΙ.”Η κυρία Κωνσταντοπούλου πρέπει οπωσδήποτε να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για βαρύτατα αδικήματα, όπως της εσχάτης προδοσίας, της παράβασης καθήκοντος, της απιστίας. Οι ενδείξεις ενοχής είναι επαρκέστατες. Ως νομικός πιστεύω ακράδαντα ότι αν αποδειχθεί η ενοχή της, δεν πρέπει να της επιβληθεί καμιά ποινή, λόγω έλλειψης ικανότητας καταλογισμού, αλλά αυτό μπορεί να το αποφασίσει μόνο ο φυσικός της δικαστής και όχι εγώ.