Ας θυμηθούμε λίγο την κατάσταση κατά την έναρξη της κρίσης

“Ο Σαμαράς βρίσκεται επικεφαλής του "Αντιμνημονιακού Μετώπου": δηλώνει πως "δεν υπογράφει", "δεν συναινεί στο λάθος", και καταθέτει προτάσεις για "μείωση της φορολογίας που σκοτώνει την αγορά" και για "μεταρρυθμίσεις που θα απελευθερώσουν τις δυνάμεις του έλληνα" στα Ζάππεια. Αρνείται να συνεργαστεί με την τότε κυβέρνηση σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας.


- Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 4%
- Η Χρυσή Αυγή είναι στο 0,9%
- Οι "ΑνεξΕλ" δεν υπάρχουν
Δυο χρόνια μετά, κι αφού έχει ρίξει την προηγούμενη κυβέρνηση για να αναλάβει ο ίδιος βάζοντας την Ελλάδα στην περιπέτεια των πολλαπλών εκλογών του 2012, κάνει κωλοτούμπα 180 μοιρών και:
- Δημιουργεί τους ΑνεξΕλ - οι πολίτες που έχεις συνηθίσει επί 2 χρόνια στην αντιμνημονιακή ρητορεία ΔΕΝ είναι όλοι σχιζοφρενείς (άσχετα αν κάνουν τη λάθος επιλογή...!)
- Φτάνει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 27%
- Πηγαίνει τη Χρυσή Αυγή στο 10%
- Βάζει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη χώρα σε εκλογές, επιχειρώντας να ελαχιστοποιήσει τις προσωπικές του απώλειες κι αδιαφορώντας για τη χώρα.
Ζητά στήριξη για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, στήριξη που ο ίδιος ΔΕΝ έδωσε προηγουμένως.

Ο Σαμαράς είναι σε μεγάλο βαθμό ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ υπεύθυνος για τη σημερινή κατάσταση.
Ένας τυχοδιώκτης πολιτικός, που θα κριθεί από την ιστορία, ως ο άνθρωπος που με το λαϊκισμό, τον πελατειασμό και την ατολμία του, παρέδωσε τη χώρα σε ότι πιο παλαβό και άσχετο αυτή διαθέτει ...
(τα γράφω επειδή ορισμένοι θεωρούν πως το σύνολο του ελληνικού λαού έχει μνήμη χρυσόψαρου...) ...”






Μην χάσετε για κανένα λόγο ... αξίζουν τον κόπο