Πάλι παραπλάνηση ...

“Παρακολουθώ την συζήτηση στη Βουλή για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, που θα μπορούσε να είναι καλός νόμος αν δεν υπήρχε το τεράστιο σκάνδαλο των δανείων των κομμάτων. Είναι δε ντροπή οι ανακρίβειες Ντινόπουλου που ελέχθησαν στη Βουλή, ότι η ΝΔ εξυπηρετεί τα δάνειά της και ότι δεν πήρε δάνεια το 2013. Με επιτόκιο 8% (τόσο ήταν το τελευταίο γνωστό επιτόκιο), οι τόκοι μόνο είναι 13 εκ.




Φέτος όλη η κρατική χρηματοδότηση και η εκλογική ήταν για όλα τα κόμματα 13 εκ.
Αυταπόδεικτο δηλαδή ψεύδος ότι τα δάνεια εξυπηρετούνται όπως είπε ο κ. Ντινόπουλος, ιδίως αν ληφθεί υπόψη η ρητή και επίσημη δήλωση Αλμούνια ότι τα δάνεια ΝΔ -160 εκ. τέλος του 2013- έχουν πάψει να εξυπηρετούνται.
Η ουσία του σκανδάλου που συνέβη τα τελευταία χρόνια (ότι τα δύο κόμματα εξουσίας έχουν πάρει περίπου 300 εκ ευρώ δάνεια, τα 40 τουλάχιστον εκ. μετά το 2010 και έχουν πάψει να τα εξυπηρετουν και επιχειρούν με τη νέα νομοθεσία να χρεοκοπήσουν και τα υπολοιπα -για να τα ρυθμίσουν από κοινού), παραμένει εκτός ουσιαστικής συζήτησης στα ΜΜΕ.
Όπως και η τροπολογία με την οποία αμνηστεύθηκαν οι τραπεζίτες που τα έδωσαν και σταμάτησε με ειδικό νόμο η δικαστική έρευνα.
Εγώ τα έχω πει άπό το 2011 μόνος από ένα σημείο και πέρα.
Μου κάνει δε εντύπωση ότι οι βουλευτές -ακόμη και οι Πρόεδροι των άλλων κομμάτων που δεν έχουν δανειστεί- δεν γνωρίζουν τα στοιχεία που έχω πλήρως με ντοκουμέντα παρουσιάσει ...”