Focus στον κυπριακό τουρισμό

“Αφιέρωμα στην Κύπρο προβάλλει στην ηλεκτρονική του έκδοση το γερμανικό περιοδικό Focus. “Με περίπου 300 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο, η Κύπρος είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις του ήλιου και της θάλασσας” αναφέρει το περιοδικό, επισημαίνοντας ότι οι παραθεριστές δεν πρέπει να περιμένουν το καλοκαίρι για να επωφεληθούν από τις ψηλές θερμοκρασίες.




“Οι τουρίστες που ταξιδεύουν την άνοιξη στο νησί, μπορούν να αναμένουν θερμοκρασίες που κυμαίνονται στους 20 βαθμούς. Ειδικά για τους πεζοπόρους και τους λάτρεις της φύσης, η Άνοιξη είναι η ιδανική περίοδος για να εξερευνήσετε την Κύπρο, όπως τα βουνά του Τροόδους”, αναφέρει το περιοδικό.
Σημειώνει ακόμη ότι οι τουρίστες που κάνουν κράτηση το φθινόπωρο, καλό είναι να γνωρίζουν ότι τον Οκτώβριο οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές και η θερμοκρασία φθάνει συχνά τους 27 βαθμούς.
Οι χειμώνες στην Κύπρο, προσθέτει το Focus, είναι ήπιοι με βροχές και κάποτε χιόνια στα ορεινά.
"Κατά τους μήνες Δεκέμβριο έως Απρίλιο ο καιρός είναι βροχερός και κάποτε χιονίζει στο Τρόοδος. Οι τουρίστες μπορούν ακόμη να κάνουν και σκι και να απολαύσουν τον Ολυμπο", καταλήγει ...”

Δημοφιλείς αναρτήσεις