Οι αμέτοχοι δεν φταίνε ποτέ!!


“Κάθε χρόνο (τα τελευταία τουλάχιστον 6 χρόνια) δεκάδες εκατοντάδες ή χιλιάδες άνθρωποι απολύονται από τις δουλειές τους σε διάφορους κλάδους μιας και τίποτα δεν γλύτωσε εξαιτίας της κρίσης και των μνημονίων!! Εννοείται ότι σε όλες τις περιπτώσεις η ωριαία συνεισφορά των ανθρώπων αυτών στις εταιρίες τους ή το κέρδος του κάθε ελεύθερου επαγγελματία είχε πέσει κάτω από το ποσό που έπαιρναν σαν μισθό.





Και μην φαντάζεστε ότι αυτό οφειλόταν (μόνο) στο ότι έπαψαν να χρειάζονται όλοι οι άλλοι τα αγαθά που παρήγαγαν ή διακινούσαν οι ίδιοι και το προσωπικό τους.
Τον κυριότερο ρόλο τον έπαιξε το κράτος.
Με τις επιλογές του, τις ανάγκες του (διαρκώς διογκούμενες..), τις αποφάσεις του και τις υπέρμετρα μεγάλες πιέσεις των έξωθεν (πλέον) ταγών μας!!
Αλλά «ευτυχώς» η όλη κατάσταση ΔΕΝ επηρέασε στο ελάχιστο το δημόσιο στην ολότητα του καθώς και την παραγωγικότητα των εργαζομένων σε αυτό!
Εννοείται βρε...
ΔΕΝ χρειάζεται να απολυθεί κανείς!
Χώρια που ΠΡΕΠΕΙ να προσλάβουν κι άλλους... ας πούμε 10.000 από τα 3 εκατομμύρια ανέργων ή υποαπασχολούμενων ανά την επικράτεια!!!
ΣΩΘΗΚΑΜΕ !! Το λες και επιτυχία!!!!!
Πάντως ρε σεις αυτό με ξεπερνάει. Όλοι ξέρουμε ότι για όλα φταίνε οι άλλοι!! Ποτέ εμείς!! Έτσι για το ΠΑΣΟΚ φταίει η ΝΔ και αντίστροφα και για το ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ!! Όλοι εκτός του ΚΚΕ που δηλώνει εξαρχής ΑΘΩΟ μιας και ποτέ δεν έκανε τίποτα.
Το έγραφα προχθές... οι αμέτοχοι δεν φταίνε ποτέ!!
Εσείς??? Φταίτε πουθενά???”