Έφταιξε το δεξί ... κωλομέρι του Νάβας!

“Σκασμένος μετά την ήττα εγώ, ανηφορίζω σιγά-σιγά την "Αγν. Στρατιώτη" (οι Πολιχνιώτες γνωρίζουν πού είναι αυτή η οδός - για τους υπολοίπους θα πω ότι είναι πολύ κεντρική).
Δύο τύποι, 50+, συζητούν:
- Χάσαμε από την Κόστα Ρίκα, ρε φίλε! Τον Φοίνικα Πολίχνης να βάζαμε να έπαιζε μαζί της, θα την κέρδιζε ...”


“Καληνύχτα...

Υ.Γ. 1. Αν έμπαινε το σουτ του Γκέκα (που εκεί δε γινόταν να σουτάρει αλλιώς) και ήταν εκείνος που ισοφάριζε και όχι ο Παπασταθόπουλος με το ριμπάουντ, θα βλέπαμε διαφορετική ιστορία στα πέναλτι. Υποθετικό είναι αυτό που λέω, αλλά έτσι το βλέπω. Μόνο όσοι καταλαβαίνετε τι εννοώ, έχει νόημα να σχολιάσετε κάτω απ' αυτό το ποστ και να μιλήσουμε για μπάλα.
Υ.Γ. 2. Μας απέκλεισε το δεξί κωλομέρι του Νάβας!
Υ.Γ. 3. Πέσαμε ένδοξα!!
Υ.Γ. 4. Ναι ρε, ήξερε ο Σάντος ότι ο Γκέκας που πήγαινε γαμιώντας στην Τουρκία, δε θα πετύχαινε ελέφαντα στα δύο μέτρα στο Μουντιάλ. Έχουμε πολλούς που μας πήγαν στους "16" στο Μουντιάλ και έχουμε και παράπονα που δεν αποκλείσαμε (εντελώς συγκυριακά) μία ομάδα που ήρθε πρώτη σε όμιλο με τις Ουρουγουάη, Αγγλία και Ιταλία ...
Υ.Γ. 5. Επίσης, αν μετά από μία παρουσία σε "8" του Euro και άλλη μία στους "16" του Μουντιάλ, ο Σάντος δεν έχει κερδίσει ακόμη το δικαίωμα να τον αποκαλείτε ορισμένοι Σάντος και να εξακολουθείτε να τον λέτε "καρπουζα", τότε ξανά καληνύχτα! ”