Μας δουλεύουν στεγνά...

“Ο πρωθυπουργός της χώρας λέει ότι θα δώσει (sic) το πλεόνασμα για αποκατάσταση των αδικιών. Και προτείνει γι' αυτό να δωθούν στα σώματα ασφαλείας και στους χαμηλοσυνταξιούχους. Ας δούμε μερικά δεδομένα.

1,5 εκ. άνεργοι αυτή τη στιγμή δεν έχουν ιατροφαρμακευτική. 300 χιλ. ελεύθεροι επαγγελματίες επίσης δεν έχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη, αν και οι χρεώσεις γι' αυτόν ακριβώς το λόγο εξακολουθούν να τους γίνονται κάθε μήνα χωρίς καμία μείωση. Στον αντίποδα ολοι οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας καθώς και οι χαμηλοσυνταξιούχοι έχουν κανονική ιατροφαρμακευτική κάλυψη.
Αν αυτό που ονομάζουμε "κράτος" το έχουμε δημιουργήσει για να προστατεύουμε όλους εκείνους που βρίσκονται προσωρινά ή μόνιμα σε μια αδυναμία "δικαιολογώντας" τρόπον τινά με αυτόν τον τρόπο την ανηθικότητα που λέγεται φορολογία, σε ποιούς από τους παραπάνω πρέπει άραγε να πάει το πλεόνασμα αυτό;
Δεν πρέπει να πάει σε εκείνους που πραγματικά δεν έχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη;
Με απλά λόγια: ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ένα ανήθικο άτομο και οι άνθρωποι που στηρίζουν στο κοινοβούλιο τις ιδέες του είναι εξίσου ανήθικοι”