Το μνημόνιο δεν εφαρμόστηκε ποτέ

“Ακόμα συζητάμε για απελευθέρωση των μεταφορών, και για να βγάλεις άδεια φορτηγού πρέπει να καταθέσεις ως αποθεματικό μέχρις και 200.000 ευρώ.
Η άδεια λιμουζίνας στην Ελλάδα κοστίζει 130.000 ευρώ, και υπάρχουν λιγότερες από 30 άδειες σε χώρα που ζει από τον τουρισμό και παριστάνει πως θέλει τους φραγκάτους τουρίστες!!!


Το μόνο που εφήρμοσαν είναι η υπερφορολόγηση, και μείωσαν το κόστος του δημοσίου (δήθεν μείωσαν) αυξάνοντας το κόστος των συντάξεων. Βαφτίσανε την πρόωρη συνταξιοδότηση "μείωση του δημοσίου" αλλά με αναπλήρωση 98% στους μισθούς!
Ένα παραμυθάκι για αδαείς είναι το Μνημόνιο.
Έγινε πλιάτσικο στους ιδιώτες και οι "ανώτεροι Έλληνες" οι βολεψάκηδες των κομματικών στρατών έμειναν αλώβητοι, με μείωση 11% στις αποδοχές τους, ενώ πχ τα ενοίκια έπεσαν 40%-50%.
Ολόκληρη η "μνημονιακή" πολιτική των κυβερνήσεων των τελευταίων 4 ετών είναι μια απάτη!! Μια κοροϊδία όσων δεν ήταν ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ τους, ένα μακελειό της παραγωγικής μεσαίας τάξης...
Αυτό εφαρμόστηκε.
Όχι μνημόνιο.
Μακελειό!
Από μακελάρηδες...
Πιστεύω δε ότι η σημερινη κατασταση της χώρας εχει προκύψει από ενα μίγμα κουτοπόνηρης ανικανότητας και μπαγαποντιάς των κυβερνώντων για να μη ξεβολέψουν τους ψηφοφόρους τους (του ΣΥΡΙΖΑ πλεον), και της ανικανότητας των στελεχών της τρόικας να αντιληφθούν τί πραγματικά συμβαίνει...
Οι τροϊκανοί όμως δεν είναι συμπατριώτες μας, οπότε δεν περίμενα από εκείνους να τους νοιάζει η αιματοχυσία της παραγωγικής μεσαίας τάξης.
Από τους συμπατριώτες μου όμως περίμενα να δουν ότι στέλνουν έναν στους τρεις Έλληνες στην ανεργία, και να κάνουν πίσω, ή να παραιτηθούν όταν βλέπανε ότι δεν ξέρουν πώς να φτιάξουν τα πράγματα.
Οι Ιρλανδοί που εφάρμοσαν το αντίστροφο πρόγραμμα, χωρίς την παραμικρή αύξηση των φόρων, όχι μόνο δεν είχαν σοβαρή ύφεση, αλλά ήδη ξαναγύρισαν στην ανάπτυξη.
Εμείς (αυτοί) συνεχίζουμε με την αιματοχυσία της παραγωγικής μεσαίας τάξης, από μακελάρηδες χαρτογιακάδες που δεν έχουνε δουλέψει μια μέρα της ζωής τους σε εργοτάξιο να δούνε πώς βγαίνει το χρήμα που μαζεύουν ως φόρους και το ξαναμοιράζουν στα κουμπαράκια τους με τις ΜΚΟ των 15 δις, και τις αργομισθίες των αφισσοκολητών, που τώρα έγιναν πρόωρες συντάξεις από τα 50.
Είμαι πολύ θυμωμένος με όλα αυτά.
Πάρα πολύ θυμωμένος.”








Δημοφιλείς αναρτήσεις