Απο την Ένκι στην Γκρέτα ... Ολα τα ... νέα στη φόρα

“Ένα τηλεοπτικό κανάλι στη γειτονική Αλβανία είχε την «ιδέα» να λέει τις ειδήσεις μια παρουσιάστρια που δεν φορούσε μπλουζάκι ή στηθόδεσμο, όμως φορούσε το σακάκι της σοβαρότητας ενός δελτίου!



Το όνομα της μελαχρινής παρουσιάστριας που εμφανιζόταν μόνο με το σακάκι της είναι Ένκι Μπρατσάι. Η χυμώδης καλλονή ωστόσο αντικαταστάθηκε, έπειτα από γυμνή εμφάνιση στο Playboy.

Έτσι, μια ακόμα πιο σέξι παρουσία, που, στην πρώτη της εμφάνιση, φορούσε μόνο ένα... γιλέκο και τίποτα άλλο, κλήθηκε να την αντικαταστήσει. Το όνομα της ξανθιάς παρουσιάστριας είναι Γκρέτα Χόξα και απόψε είναι καλεσμένη του Θέμου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά».

Η ίδια εξήγησε πως οι «360 μοίρες» δεν είναι ειδήσεις, αλλά μία εκπομπή πολύ διαφορετική από αυτές που προβάλλονται στην αλβανική τηλεόραση.

Όπως λέει, την ιδέα να βγει στον αέρα χωρίς στηθόδεσμο, φορώντας μόνο ένα γιλέκο, την είχε ο ιδιοκτήτης του σταθμού και είναι πολύ χαρούμενη που είναι μέρος αυτής της παραγωγής.

Ωστόσο δεν ήταν αυτή που... άνοιξε τον δρόμο σε αυτό το στιλ παρουσίασης, εφόσον πριν από την Γκρέτα, στη θέση της παρουσιάστριας ήταν μία άλλη μελαχρινή παρουσία, με πλούσια προσόντα που αποφάσισε να κάνει μία σέξι φωτογράφιση στο «Playboy» και έπειτα σταμάτησε τη συνεργασία της με το κανάλι.

Όπως λέει στην Αλβανία δεν αποδέχτηκαν εύκολα το εν λόγω concept, αφού ο λαός παραμένει ακόμη πολύ συντηρητικός. Παρόλα αυτά η εκπομπή έχει υψηλή τηλεθέαση, ενώ την παρακολουθούν και από ξένες χώρες.

Στη συνέχεια η Δούκισσα Νομικού ρώτησε την Γκρέτα αν, με τις προκλητικές της εμφανίσεις, το αγόρι της ζηλεύει. Κι εκείνη απάντησε «δεν υπάρχει αγόρι. Οι Αλβανοί άντρες δεν είναι τζεντλεμεν και πολλές φορές επιλέγω τα προβλήματα που έχω να τα λύνω μόνη μου και να μη μου είναι κανένας βάρος».”




Δημοφιλείς αναρτήσεις