Μην φοβάστε... Αν κάτι στραβώσει θα βρούνε ισοδύναμα

- Τον απορροφήσαμε τον ΦΠΑ. Εσείς;

- Εμείς τον ήπιαμε.



Οι συντεχνίες, τα κομματόσκυλα, οι άγαμες θυγατέρες, οι πελάτες, οι πρόωρα συνταξιοδοτημένοι, οι παρθένοι υιοί, οι ΔΕΗτζήδες και ο Κομματικός Στρατός του Δημοσίου πρέπει να ξέρουν ότι η κυβέρνηση εναγωνίως, αλλά μάλλον… μάταια, αναζητά ισοδύναμα για την διατήρηση των προνομίων τους και θα κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, θα κάνει ότι μπορεί, για να προστατέψει τα συμφέροντα τους. «Τα συμφέροντα του πελατειακού Κράτους δεν τα αφήνουμε ανυπεράσπιστα. Δεν θα εγκαταλείψουμε το Κομματικό Στρατό Κατοχής.» Οι υπόλοιποι να πάνε να… «γ…ενοκτονηθούν».

ΠΟΛΕΜΟΣ κατά της λογικής, κατά του ιδιωτικού τομέα, κατά της υγιούς επιχειρηματικότητας, με σύμμάχους ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ, ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ΣΥΝΤΕΧΝΙΤΕΣ.

Με στόχο την διατήρηση της μισθοδοσίας των μυγοσκοτωστροφόρων εργαζομένων των διαφόρων οργανισμών των Κωπαίδων της χώρας, τις μεταθέσεις αγωνιστριών καθαριστριών, στη χώρα του 1,114 δισ. ευρώ δαπάνης ΜΟΝΟ για την κρατική ενίσχυση των συνταξιούχων ΟΤΕ και ΔΕΗ…

…η κυβέρνηση έψαχνε να βρει ένα νέο… ισοδύναμο, για το ισοδύναμο στο ΚΙΝΟ, που ήταν το ισοδύναμο για το πολυτελές κρέας, που ήταν το προηγούμενο ισοδύναμο για τους αγρότες, που ήταν το ισοδύναμο για τα τέλη κυκλοφορίας δηλαδή εκείνου που βάζαμε χέρι στους προηγούμενους όταν έλεγαν να τα αυξήσουν, , που ήταν ισοδύναμο για το βόειο κρέας, που ήταν ισοδύναμο του φπα στην εκπαίδευση που θα έθιγε τους πλούσιους.

Θα ήθελα να μάθω πόσα λιγότερα «ισοδύναμα» θα χρειάζονταν, πόσο θα έπεφτε η ένταση της φοροκαταιγίδας και πόσο θα έπεφτε ο λογαριασμός των μέτρων αν ΔΕΝ βουλιάζαμε την πραγματική οικονομία με επιπόλαιες και γελοίες πολιτικές αποφάσεις, αν ΔΕΝ είχαμε ξαναβάλει 8.000 κομματόσκυλα μέσα σε ένα μόνο μήνα στην Κρατική μισθοδοσία τον περασμένο Μάιο, αν ΔΕΝ είχαν δικαιωθεί οι αγωνίστριες καθαρίστριες που τοποθετήθηκαν τελικά ως γραμματείς στα δικαστήρια, αν ΔΕΝ είχαν επαναπροσληφθεί οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, του μέχρι πρότινος οργάνου κυβερνητικής προπαγάνδας, αν ΔΕΝ μετατρέπαμε τους σχολικούς φύλακες σε βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό μετά την δικαίωση τους, αν ΔΕΝ πληρώναμε τα καφεδάκια των ΔΕΗτζήδων, αν ΔΕΝ πληρώναμε ΕΦΑΠΑΞΑΡΕΣ στους νεροκουβαλητές με μπάρμπα, με πτυχίο ή ΑΝΕΥ ΠΤΥΧΙΟΥ της Βουλής των Αναξίων, αν ΔΕΝ κρατούσαμε ανοιχτές τις Κωπαίδες του Κράτους, ή αν ΔΕΝ συνταξιοδοτούσαμε ακόμα και φέτος τους κάτω των 55 ετών Δημοσίους.

Μην φοβάστε λοιπόν ΣυΝΤΡόΦια ...

Αν κάτι στραβώσει θα βρούνε ισοδύναμα.



Δημοφιλείς αναρτήσεις