Νταούλια και ζουρνάδες!

“Θυμάστε τον πρωθυπουργούτσικο κ. Αλέξη Τσίπρα που συνέπαιρνε τα πλήθη διαβεβαιώνοντας πως θα βαράει νταούλια και ζουρνάδες και θα χορεύουν οι αγορές; Να το θυμάστε!



Νταούλια και ζουρνάδες ακούγονται. Ο αρκουδιάρης τραβάει από το χαλκά στη μύτη την αρκούδα. Αρκουδιάρης και νταβούλης/ζουρνατζής τα καλά funds που εμπιστεύονται τον πρωθυπουργούτσικο. Αρκούδα ο πρωθυπουργούτσικος! Διαβάστε τις τελευταίες παραγράφους να καταλάβετε τις επιπτώσεις της αυτοκτονικής πολιτικής διαπραγμάτευσης και των καθυστερήσεων. Η συμφωνία έκλεισε άρον-άρον, με το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα υπό των τρόμο της αποτυχίας της ανακεφαλαιοποίησης - και με τα ελικόπτερα να ζεσταίνουν μηχανές.

Ο ρυθμός απ' τα νταούλια και τους ζουρνάδες είναι τρελός, διονυσιακός. Τόσο γρήγορος που ο αρκουδιάρης - λέει το ρεπορτάζ - δίνει ένα εισητήριο του μετρό και παίρνει 120 (!!!) μετοχές Eurobank. Επειδή είναι γενναιόδωρος ο αρκουδιάρης δίνει άλλο ένα εισιτήριο μετρό και παίρνει 30 (!!!) μετοχές ΑΛΦΑ. Για την Εθνική και την Πειραιώς περιμένει να δει πόσα θα του δώσουμε για να αγοράσει!

Η διαπραγμάτευση Τσίπρα ήταν η απόλυτη καταστροφή. Διέλυσε την οικονομία, τσάκισε στους φόρους τους πολίτες, φόρτωσε χρέος, πέταξε από το παράθυρο δεκάδες δις των φορολογουμένων - για να δέσει το πράμα, προσφέρει στον αρκουδιάρη και το μέγιστο μέρος του οφέλους από την οψέποτε ανάκαμψη! Αφορολόγητο μάλιστα και εγγυημένο!

Το αστείο είναι πως ο αντιπροεδρούτσικος κ. Άβερελ Δραγασάκης μαζεύει σήμερα το μεσημέρι τους τραπεζίτες - θα τους δώσει οδηγίες!

Φιλοσυριζαίικο site, εξειδικευμένο (bankingnews) εκτιμά σε €58 δις το πακετάκι που δίνεται σε συσκευασία δώρου στον αρκουδιάρη. Τα νταούλια βαράνε!

Παράπονο δεν έχουμε κανένα! Θα δώσει λέει ο πρωθυπουργούτσικος μέχρι €100 εκατ για τις δόσεις των συμπολιτών μας δανειοληπτών που αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις στεγαστικών! Πεντακόσιες ογδόντα φορές λιγότερα από το πακετάκι του αρκουδιάρη!

Άμα είσαι αριστερός αρκεί να βαράει κάποιος ένα νταούλι με το αριστερό χέρι. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες! Ακσοιπραίπηα πάνω απ' όλα!”






Δημοφιλείς αναρτήσεις