Πετάει ο γάιδαρος; Ασφαλώς και πετάει ...

“Το ζήτημα είναι:

Προσγειώνεται κιόλας;



ΣΥΡΙΖΑ: Αρνητική εξέλιξη η ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων

«Η πώληση τους προσβάλει ευθέως το δημόσιο συμφέρον». ( Γ.Σταθάκης, υπεύθυνος Ανάπτυξης στον ΣΥΡΙΖΑ, «η ανακοίνωση του ανάδοχου για τον διαγωνισμό της ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων αποτελεί εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη για τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.» (25/11/2014).

«Σκάνδαλο η παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη FRAPORT» καταγγέλουν 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι μια πράξη αντεθνική. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του». (Στέφανος Σαμοΐλης, βουλευτής Κερκύρας του ΣΥΡΙΖΑ. (18/8/2015).

Και μια μικρή ιστορία για να κατανοήσουμε τις κωλοτούμπες, το γιατί το «πελατειακό κράτος» δεν έχει «πατέρες» ή, γιατί μας «πήραν είδηση»:

Από την έκθεση ενός ανώνυμου –για ευνόητους λόγους- επιθεωρητή ενός περιφερειακού αεροδρομίου:

« Το συγκεκριμένο αεροδρόμιο, στο οποίο υπήρχαν δύο δρομολόγια την ημέρα, από και προς την Αθήνα, για 100 μ. που απείχε το τέρμιναλ από το αεροπλάνο, ανακαλύψαμε πως στο λεωφορειάκι απασχολούνταν 19 οδηγοί, αμειβόμενοι με 1700 Ευρώ έκαστος. Μοιράζοντας δε μεταξύ τους τις βάρδιες ερχόταν περίπου 1,5 βάρδια κατά μήνα στον καθένα».

Θεωρώ περιτό το να κάνω τον πολλαπλασιασμό ώστε να βρω τον ακριβή αριθμό των ψήφων του ΣΥΡΙΖΑ στις συγκεκριμένες περιοχές -όπως άλλωστε και τις ψήφους της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ, στο παρελθόν. Αλλά είπαμε: τώρα έχουμε "πρώτη φορά", κλπ, κλπ.

Οριστικά στη Fraport τα 14 αεροδρόμια. Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (5/11/2015).

Πετάει, άρα ο γάιδαρος.

Το ζήτημα είναι κι αν προσγειώνεται.”



Δημοφιλείς αναρτήσεις