Ο ορισμός της μεταρρυθμιστικής ανικανότητας

“Ανάπτυξη με αύξηση φόρων εν μέσω ύφεσης ΔΕΝ γίνεται.

Αλλά ποιος νοιάζεται για... ανάπτυξη;;;

Στόχος του ΥΠΟΙΚ είναι «να αυξηθεί κατακόρυφα η φορολογική συμμόρφωση».



Κατάλαβες;;;

ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ! ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

Περάστε στο Ταμείο υπέρ κομματόσκυλων.

Άκου εκεί «δεν πληρώνω»…

Άκου εκεί «απλήρωτοι εργαζόμενοι»…

Άκου «φοροδοτική ικανότητα».

Πρέπει να γεμίσουν τα ταμεία του Τέρατος με τις πολλές-πολλές τρυπάρες και τα διάφορα τρωκτικά.

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΟΔΑ.

Το Κράτος ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει το μέγεθος που αντέχει ο ιδιωτικός τομέας αλλά εμείς, στα @@@ μας γιατί... ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΟΔΑ.

Ο ιδιωτικός τομέας ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΕΤΑΙ αλλά το θέμα είναι ότι... ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΟΔΑ.

Ο μόνος σε αυτή τη χώρα που έχει τα ίδια έσοδα και τις ίδιες δαπάνες με την προ κρίσης εποχή είναι το ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ, ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ και ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ελληνικό Κράτος αλλά… ξανά στα @@@ μας αφού…ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΟΔΑ.

Το σύνολο των φορολογικών εσόδων και οι πρωτογενείς δαπάνες του Τέρατος είναι μεγαλύτερες του ’05 και του ’06 και ίδιες με το ’07, με το ΑΕΠ καμιά 50ρια δις κάτω και τα εισοδήματα, άλλα τόσα αλλά δεν μας νοιάζει, ξανάμανά στα @@@ μας γιατί… ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΟΔΑ.

Η απώλεια εσόδων υπό αυτές τις συνθήκες είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ και η ανάπτυξη ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ.

Δεν προσαρμόζονται οι φόροι στο μέγεθος και τις ανάγκες ενός ΣΠΑΤΑΛΟΥ και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ Κράτους που θέλει να τρέφει… Άγαμες θυγατέρες βάζοντας ασφαλιστικές εισφορές ανάλογα με το τετραγωνικό μέτρο της επιχείρησής, χαράτσια και «έκτακτες» εισφορές ΜΟΝΙΜΟΥ χαρακτήρα…

Όμως, για να μπορέσουν να διατηρηθούν τα… κεκτημένα ορισμένων λαμογιών, κομματόσκυλων, συντεχνιτών, ιδεοληπτικών και του ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ….:



ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΟΔΑ.

ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ 2007… ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2015.



ΤΟ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ…

…ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.

Ζητάει ένα αεροδρόμιο την εβδομάδα για να δαπανά μία Αττική οδό σε 7 μέρες…

αλλά ΔΕΝ φτάνει.

Ζητάει ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ για να έχει ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ πρωτογενείς δαπάνες με τότε, για να έχει τις ίδιες δαπάνες με τότε που πωλήθηκαν 173.000 ακίνητα, 250.000 αυτοκίνητα, το επίδομα ανεργίας πλησίαζε τον βασικό του σήμερα, τον οποίο 1 εκ. εργαζόμενοι της ζούγκλας του ιδιωτικού «καταφέρνουν» κυριολεκτικά να πάρουν μετά από καθυστέρηση μηνών, ενώ στο μεσοδιάστημα βλέπουν τυρόπιτα και δακρύζουν.

ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ 2007… στο ΑΕΠ του 2015, στην φορολογητέα ύλη του 2015.

Η αύξηση των εσόδων του κράτους στην οποία προσβλέπει η κυβέρνηση με νέους φόρους, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες είναι όνειρο απατηλό, αφού δεν υπάρχει λέπι, δεν υπάρχει καμία φοροδοτική ικανότητα. Οι περαιτέρω αυξήσεις φορολογικών συντελεστών δεν θα φέρουν δημοσιονομικά αποτελέσματα, αντίθετα θα οδηγήσουν σε νέα προβλήματα κλείνοντας κάθε πόρτα για αύξηση οικονομικής δραστηριότητας.

Τα 2,2 δις επιπλέον έσοδα για το Τέρας που υπολογίζουν οι πολιτικοί νάνοι από τον ΦΠΑ π.χ. ισοδυναμούν εισπρακτικά με έναν ακόμα… άδικο… «δεύτερο ΕΝΦΙΑ» σαν εκείνον που θα καταργούσαν… έναν ΕΝΦΙΑ που τώρα τον επεκτείνουν σε παγκόσμια κλίμακα επικαλούμενοι μάλιστα την φορολογική δικαιοσύνη.

Απλά, είναι λίγο ακόμα πιο άδικος, αφού αυτόν τον «δεύτερο ΕΝΦΙΑ» θα τον υποστούν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως, ακόμα και οι… άστεγοι, ακόμα και όσοι δεν έχουν καν περιουσιακό στοιχείο.

Το αποτέλεσμα της αποτυχημένης πολιτικής που στοχεύει στην διατήρηση του μεγέθους του Τερατοκράτους, των εσόδων του και των προκλητικών προνομίων των ΠΕΛΑΤΩΝ του.”



Δημοφιλείς αναρτήσεις