ΝΔ: Κρίσιμη όσο ποτέ η στάση των μελών της Πολιτικής Επιτροπής

“Πριν από λίγες μέρες έγραψα με κάθε επιφύλαξη ότι μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι οι βαρόνοι της Ν.Δ. και των ΜΜΕ προτιμούν να μην αλλάξουν οτιδήποτε στη Ν.Δ. μέχρις ότου σπάσει τα μούτρα της στο 3ο Μνημόνιο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.



Όσα έκτοτε συμβαίνουν ενίσχυσαν την εντύπωσή μου.

Μέχρι σήμερα 4 εμφανίζονται διεκδικητές της ηγεσίας.

Αλφαβητικά: Γεωργιάδης, Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας.

Θα πρότεινα στους φίλους μου της Ν.Δ. να σκεφθούν ότι θα τραυματίσουν - χωρίς λόγο - την παράταξη αν υποκύψουν στις επιθυμίες των βαρόνων και των ΜΜΕ και αφήσουν εκτός κούρσας κάποιον ή κάποιους από τους διεκδικητές επειδή θα τον εμποδίσουν να συγκεντρώσει τις 50 υπογραφές. Και οι 4 πρέπει να εξασφαλίσουν τις 50 υπογραφές. Ο λαός της Ν.Δ. θα διαλέξει μεταξύ εκείνων που επιθυμούν να ηγηθούν χωρίς το παραμορφωτικό φίλτρο των κατευθυνόμενων υπογραφών.

Προτείνω να συγκροτηθεί μια ομάδα 30-50 μελών της Πολιτικής Επιτροπής που θα δεσμευτούν να καλύψουν τυχόν μικρό έλλειμμα υπογραφών οποιουδήποτε υποψήφιου. Να μη μείνει εκτός ένας υποψήφιος που συγκέντρωσε για παράδειγμα 46 υπογραφές αντί των απαιτουμένων 50.

Η κυβέρνηση αργά ή γρήγορα (μάλλον γρήγορα) θα σπάσει τα μούτρα της. Η Ελλάδα χρειάζεται συγκροτημένη εναλλακτική πρόταση και όχι αλληλοϋποβλεπόμενες φατρίες. Η συμπεριφορά των μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. θα αποδειχθεί κρίσιμη.”



Δημοφιλείς αναρτήσεις