Απολαυστικό! Τα πρώην συντροφάκια και μη αλληλοεξοντώνονται

“Ουδέν απολαυστικότερο από το να βλέπεις όλους αυτούς τους δημαγωγούς, τους λαϊκιστές, τους αδίστακτους, που επί μήνες εκτόξευαν λάσπη αδιακρίτως, σπίλωναν υπολήψεις, κατασυκοφαντούσαν όποιον αμφισβητούσε τα τερατώδη ψέματά τους, να συνεχίζουν τις φασιστικές μεθόδους τους, αλλά τώρα πια πετώντας λάσπη μεταξύ τους.



Τα πρώην συνεταιράκια, στην αγωνιώδη προσπάθεια να σώσουν ό,τι σώζεται -για τον εαυτό τους, βέβαια, και όχι για τη χώρα- με λύσα προσπαθούν να εξοντώσουν ο ένας τον άλλο.

Σιγά να μην νοιαστούν για τη χώρα, σιγά να μην νοιαστούν για την επανεκκίνηση της οικονομίας, σιγά να μην νοιαστούν για την άρση των capital controls, σιγά να μην νοιαστούν για την μείωση της ανεργίας, σιγά να μην νοιαστούν για την ανάπτυξη και την δημιουργία θέσεων εργασίας, σιγά να μην νοιαστούν για τις μεταρρυθμίσεις, σιγά να μην νοιαστούν που η ανεπάρκειά τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων στο μεταναστευτικό έκανε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, σιγά να μην νοιαστούν για το πώς θα συνεννοηθούν ώστε όλοι μαζί να συμπράξουν για να βγάλουν τη χώρα από την κρίση.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο ένας να ξαναμπεί στη βουλή και να συμμετάσχει σε κυβέρνηση για να μπορεί να παριστάνει τον υπουργό, η άλλη να έχει δημόσιο λόγο για να μπορεί να λέει τις μπούρδες της για το χρέος, ο ηγέτης της επανάστασης να εξασφαλίσει ότι θα μας δώσει πολλές παραστάσεις... κωλοτούμπας ακόμη με τα μνημόνια που ψηφίζει αλλά δεν θέλει να εφαρμόσει, που διαπραγματεύεται σκληρά αλλά στο τέλος του επιβάλλουν ό,τι θέλουν οι κακοί Ευρωπαίοι.
Κι οι άλλοι, εκείνοι οι αιθεροβάμονες της δραχμής, ονειρεύονται ότι η μπούκα στο νομισματοκοπείο που τους φρέναρε ο πρώην πρωθυπουργός και δεν την έκαναν, ίσως να τους δοθεί η ευκαιρία να οργανωθούν καλύτερα για να το κάνουν το ντου στην επόμενη ευκαιρία.”



Δημοφιλείς αναρτήσεις